Wireless TURBO Controler pentru SNES Mini Clasic Super Nintendo NES Turbo Joystick Gamapad

58.54lei

Adauga la lista dorintelor

Jocuri Video

Descriere produs


Wireless TURBO Controler pentru SNES Mini Clasic Super Nintendo NES Turbo Joystick Gamapad

Descriere:

Special concepute pentru SNES Clasic Consola, vă permite să joace până la 20 de metri, se bucură de unele dintre cel mai mare joc din lume, la o distanță confortabilă.

Caracteristici: 4-Way directional pentru mișcare perfectă Precise de acțiune și de Start și Selectați butoanele Includ un wireless dongle Compatibil cu NES Classic Edition

Ambalare include: 1 x Controller Wireless 1*receptor fără Fir

1. Acceptam Alipay. 2. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

1. Transport la nivel mondial (cu Excepția unor țări). În mod normal, se va lua 15-35 zile lucratoare ajunge la tine ( nu Ne navă la sfârșit de săptămână sau diverse sărbători naționale) . 2. Acestea sunt în general expediate cu 1-3 zi lucrătoare după ce plata dvs. a fost eliminat (sărbătoare Publică excluse.) coletul este trimis prin China post,Singapore post,Olanda post. Cândva, vom alege mod de transport maritim ca țară, bunuri (cu baterie sau nu sau altele), s-ar putea găsi alegeți modul în care este diferită ca ne trimite. Dar vă rugăm să fiți siguri că scopul nostru este de a permite clienților să primească pachetul de repede și a trebuit să schimbe modul de livrare . Vă rugăm să înțelegeți !!! ( nu inclusiv China Post Obișnuit Pachet Mic Plus) 3. Impozitele și taxele vamale nu sunt incluse în prețul sau taxa de transport maritim. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. 4. Vă rugăm să completați completă a destinatarului, numele si adresa de livrare & informatii de contact. 1. Dacă doriți să returnați produsul(e) repararea / înlocuirea / rambursare, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți. 2. Toate produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original și te rugăm să ne oferi numărul de urmărire de transport maritim pentru a reveni. 3. Dacă pentru orice motiv nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vă rugăm să ne contactați și vom face tot posibilul să-l rezolve. 4. Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv și 5 scoruri DSR. Q: există vreo reducere pentru voluminoase comanda? A: Da, putem oferi prețul cu ridicata. Dacă aveți nevoie de mai mult sau doriți produs personalizat, puteți e-mail la noi prin Trademanager. Q: Nu mai suport picătură de transport maritim? A: Da, ne-am sprijini picătură de transport maritim. Lăsați-ne adresa destinatarului și numărul de telefon de pe Vilatudor.ro si am expediat direct. Î: acest produs vin cu pachetele cu amănuntul? A: Da, cele mai multe dintre produsele noastre vin cu pachetul de vânzare cu amănuntul. Vă rugăm să verificați noastre element descriere.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 10cm x 3cm x 15cm (3.94in x 1.18in x 5.91in)
Greutate Pachet 0.25kg (0.55lb.)
Tip De Unitate bucata
Tip De Interfață Bluetooth
Compatibil Marca/Model Nintendo
Numărul De Model SNES Mini Clasic
Articol Gamepad Wireless
potrivit NES Classic Edition
Nume De Brand XBERSTAR
Pachet Da
Tip Gamepad-uri
Nintendo Model Super Famicom

Produse similare