De copt necesare 24 pachet de Formă Rotundă de Silicon Tort Mucegai Cupe Brioșă Săpun Mucegai Budincă forme (de Culoare Aleatorie)

22.93lei

Adauga la lista dorintelor

Bakeware

Descriere produs


Este din Silicon Sigur pentru Copt ? Pentru a înțelege acest răspuns, este important să se înțeleagă de mai multe de multe ori confuz termeni: Siliciu– O substanță chimică naturală (atomic #14), ceea ce înseamnă că nu poate fi împărțit în particule mai mici, fără divizarea atomilor. Acesta este al doilea cel mai abundent element (după oxigen) și când se obligațiuni cu oxigen creează minerale numit silicați (cum ar fi cuarț, olivina, mice, thomsonite, jadeit, și prehnite) dioxid de Siliciu– Un compus realizate din silicon și un alt element. Este prezent în organismul uman în cantități mari și de cercetare emergente sugerează că poate fi benefic pentru sănătate. Silicon– Un polimer sintetic creat prin adăugarea de dioxid de carbon și/sau oxigen pentru silicon. Ea poate exista ca un solid, lichid sau gel și este adesea folosit în dispozitive medicale cum ar fi stimulatoare cardiace, proteze articulare și implanturi. Acesta este, în general, considerate sigure pentru aceste utilizări și este acum folosit pentru a face silicon bakeware. Dimensiunea si Culoarea Sfaturi: culoare Aleatorii dacă nici o stare specială. Culoarea si Stilul de reprezentare poate varia în funcție de monitor. Imaginile pot reprezenta dimensiunea reală, vă Rugăm să verificați mărimea sau dimensiunea informatii inainte de a plasa comenzi. Unele e "cm" nu "inch", 1 inch=2,54 cm.Măsurătorile produsului nu va fi de 2-3 mm de eroare ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Descriere Caracteristici: - 100% nivel de calitate, duable, reutilizabile, non-stick, non-toxice. -Cuptor cu microunde și frigider în condiții de siguranță Ușor de utilizat și curat. - Potrivit pentru tort, prajitura, ciocolata, jeleu, inghetata, săpun etc. - Material:de Înaltă Calitate Alimente Grad Silicon Conformitate cu FDA / SGS. - 24 de piese pe lot. - Dimensiunea totală este de aproximativ: 7 * 4.5 * 3.5 CM - greutate: 6g - Culoare: Noi nu oferim posibilitatea de a alege culoarea comanda Dvs. va fi trimis în culori la întâmplare.. - Temperatura:-40F să-446F (-40 ¡æ ~ +230 ¡æ). NICI o Cutie de vânzare cu Amănuntul. Ambalate în condiții de Siguranță în Punga cu Bule.

Transport: Noi, de obicei, nava element în termen de 1-5 zile lucrătoare după ce plata a fost procesată. Elementele sunt livrate în condiții de siguranță cu numărul de urmărire (Pot fi urmărite) pentru Gratuit. Toate produsele sunt de brand nou, de prima calitate, și vin direct de la producător. Dacă aveți orice întrebări, pls nu ezitați să ne e-mail: timpul Nostru de lucru este de 17:00-06:00 [Pacific Time] (duminică și sărbătoare Publică excluse). Vă rugăm, asigurați-vă că pentru a ne oferi corectă, precisă, detaliată și Adresa de livrare.

Impozitul problema: Ca vămuire proces este diferit în diferite țări,dacă astfel de produse nee fi colectate tarifare cumpărătorul trebuie să plătească tariful. Noi, de obicei, nava element la fel de "CADOU" pentru client cu valoare mai mică, dacă aveți orice note cu privire la aceasta, vă rugăm să ne anunțați înainte de expediere

Contactați-ne: timp de Lucru: timpul Nostru de lucru este de 17:00-06:00 [Pacific Time] (duminică și sărbătoare Publică excluse). Vă rugăm să Ali-și exprime mesajul numai. Vă rugăm să vă rugăm să ne contactați, înainte de orice feedback neutru sau negativ, vom încerca cele mai bune noastre de a ajuta. Toate mesajele vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare. Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să kindl re-a trimis e-mail și vă vom răspunde la tine cât mai curând posibil.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate mulțime (24 piese/lot)
Dimensiunea Pachetului 15cm x 10cm x 10cm (5.91in x 3.94in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.18kg (0.40lb.)
Numărul De Model LS1701002-24
Material Gel De Siliciu
Kit Numărul >12
Forma Runda
Caracteristică Aprovizionat,Eco-Friendly
certificare CE / UE,SGS,FDA
De Copt & Patiserie Instrumente De Tip Tort/Ou Tartă Cu Mucegai
Tip De Copt & Patiserie Instrumente
Clasificarea silicon tort mucegai
Nume De Brand Leeseph

Produse similare