Moale rezistent la Socuri Parte StrapTablet Maneca Husa Geanta pentru Huawei MediaPad M3 BTV-W09 BTV-DL09 8.4 Inch Caz Acoperire Coajă +Stylus Pen

49.70lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Moale rezistent la Socuri Parte StrapTablet Maneca Husa Geanta pentru Huawei MediaPad M3 BTV-W09 BTV-DL09 8.4 Inch Caz Acoperire Coajă +Stylus Pen Cadou

Potrivit pentru : Huawei MediaPad M3 8.4" Pu Piele Acoperi Caz pentru Huawei MediaPad M3 BTV-W09 BTV-DL09 1. Nou și de înaltă calitate, nu a folosit niciodată 2. Moale si confortabil, nu peeling 3. Se poate proteja PC-ul tabletă foarte bine Pachet Inclusiv: 1 buc Piele Acoperi Caz 1 buc stylus pen( dar gratuit )

Ne accepte metodele de plată oferite de Vilatudor.ro Escrow de mai jos

1:Toate iterms va fi trimis în 1-3 zile lucratoare de la receptionarea integrală a plății,vă rugăm să păstrați un ochi pe aceasta din urma de urmărire

2:Ne va livra iterm prin China post,E-pachete,și etc. Dacă aveți orice cerință specială de la tine,pls lasa-ne in avans si vom ajusta legate de shippment conducere.

3:Suntem în imposibilitatea de a controla orice întârziere personalizat sau fiscale,și veți fi responsabil pentru orice taxe sau personalizate încărcător.

4:În scopul de a se asigura că primiți comanda cu traiff gratuit,ne declara cu valoare mai mică și scrie "cadou".Motivele lasa un mesaj daca ai nevoie de Inviice.

5:Dacă nu puteți urmări pachetul sau de a nu primi pachetul pentru o lungă perioadă de timp,vă rugăm să lăsați un mesaj pentru noi, în primul moment,ne va ajuta să urmăriți și consiliere actualizarea știri pentru tine,pls nu deschide dispute.Multe mulțumiri!

Dacă vă place produsul nostru ,vă rugăm să ne dea 5 stele pozitiva feedback-ul .Orice problemă,vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ și deschiderea litigiului,ne-ar dori să lucreze împreună cu tine cât mai curând posibil pentru a rezolva orice diferend.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 12cm x 17cm x 5cm (4.72in x 6.69in x 1.97in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.15kg (0.33lb.)
Lungime 14cm
Caracteristică Tableta caz pentru Huawei M3
Lățime 22.5cm
design Atractiv și la modă
Pachet Numai Opp Sac
cadou gratuit Stylus Pen
Material PU
culoare Gri Închis,Rose, Rosu,Albastru Deschis,Maro Deschis.
Produse De Stare în stoc
Tip tableta caz
Compatibil Marca Pentru Huawei
Stil Fasion caz pentru Huawei MediaPad M3 BTV-W09 BTV-DL09
Model Tip Solid
Modelul De Compatibilitate Pentru huawei mediapad M3 BTV-W09 BTV-DL09
Aplicarea Dimensiune Laptop 8.4 inch
Numărul De Model Pentru huawei mediapad M3 BTV-W09 BTV-DL09
Nume De Brand Kumuge
Picătură de transport maritim Suport

Produse similare