2 buc Negru ABS Ușa de la Mașină Opri Catarama Capac Cadru Trim Sticker Decor Pentru Ford Mustang 2016 Interiorul Masinii de Turnare Styling

20.15lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Potrivit pentru Ford Mustang 2015 2016 (se vinde cum se vede, vă rugăm să se asigure adecvarea cu atenție înainte de cumpărare) Element Descriere : Stare:100% nou Material: de Înaltă Calitate ABS . Culoare : culoarea este la fel ca in poze. Include: 2 buc/set. A făcut într-un ISO 9001 facilitatea de a asigura o bună calitate. Instalare ușoară și Nici o modificare necesară. Pachetul include: 2 buc Negru ABS Ușa de la Mașină Opri Catarama Capac Cadru Trim Sticker Decor Pentru Ford Mustang 2015 2016 Interiorul Masinii de Turnare Styling după Cum știm, mașină versiuni au unele diferențe în diferite țări. Vă rugăm să asigurați-vă că mașina în formă ca imaginea noastră arăta înainte de a cumpăra ! Orice întrebare, vă rugăm să ne contactați , multumesc ! Transport: Dumneavoastră de cumpărare elemente sunt în general expediate în termen de 2 zile lucrătoare de la primirea de plată.

Noi, în general livra elemente de cumpărare depinde selectat metoda de transport maritim.

Toate taxele de import/taxe(dacă există) ar trebui să fie plătite de tine. Garanție Și Returnare

Fiecare element este pe deplin testat înainte de expediere, nu ne trimite defect elemente pentru a evita rambursare sau de returnare.

12 luni garanție împotriva defectelor de fabricație de la data primirii. Dacă elementul nu funcționează în mod corespunzător în termen de garanție timp, puteți returnarea acestuia pentru inlocuire, și să plătească pentru costurile de returnare (prin scrisoare recomandată par avion).

Dacă nu sunteți complet mulțumit cu achiziția element pentru orice motiv, îl poți returna în termen de 30 de zile de la primire. Costurile de returnare și orice costuri asociate sunt plătite de tine, vom face rambursare completă pentru original pentru cantitate.

Înainte de a reveni livrare, contactati-ne pentru o adresă de retur. Dacă returna produsele primite sunt incomplete sau deteriorate, taxe suplimentare vor fi deduse de rambursare.

În plus, vă rugăm să rețineți, dacă returnare este cauzat de greșit de a cumpara, original costul de transport maritim și taxa de manipulare sunt non-rambursabile. Deci, dacă nu sunteți sigur ce produs să cumpere, nu ezitați să ne contactați.

Feedback-ul

Feedback-ul dvs. pozitiv este o parte a noastră de afaceri de succes. Apreciem feedback sincer, dacă ceva nu merge bine, vă rugăm să ne contactați pentru soluție, în loc de rating ne-negativ într-o grabă.

Suppor

Dacă aveți orice întrebări sau nevoie de orice ajutor, nu ezitați să ne contactați prin "Live Chat" pe online pe messenger, sau scrie-ne la mesaje atunci când "Live Chat" nu este disponibil, va vom raspunde în termen de 24 de ore (in zile lucratoare).

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)
Tip De Unitate mulțime (2 buc/lot)
Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Nume De Brand KUJOOY
Tip De Element Interior Semifabricate
Tip De Material ABS
An Ford Mustang 2015 2016
Extern De Certificare De Testare CE

Produse similare