Moda Esarfa Brand de lux Reale Pata Eșarfă de Mătase Pătrat Hijab Buclat Pisici de Imprimare Negru de Jos 88 x 88cm

121.04lei

Adauga la lista dorintelor

Accesorii

Descriere produs


RECOMANDAT

DETALII PRODUS

Nume produs: Moda Esarfa Brand de lux 100% Reale Pata Eșarfă de Mătase Pătrat Hijab Buclat Pisici de Imprimare Negru de Jos 88 x 88cm

Locație de producție: Hangzhou, China

Material: 100% lux, 12-momme Matase Charmeuse

Dimensiuni: 88cm x 88cm /aproximativ 34"

Suite: decorative, Soare cald, bandana, esarfa, шарф, șal, fular,caciula,,guler,bentita,hijab,rochie,poncho,folie,Платки ...

Stil de Design: pisici de imprimare, rulate poale, jos negru,colorat pisici

Metode de curățare: apa rece sau apă caldă se spală de mână ușor, faianta să se usuce.

MĂRIMEA DE REFERINȚĂ

RECOMANDAT

MASINA DE SPALAT SFATURI

SDSilkRoad

Hangzhou, China are "casa de mătase" este cunoscut, care ocupă o poziție importantă în Chineză tradițională industria de Mătase, SDSilkroad din Hangzhou, China.

Hangzhou mătase are următoarele avantaje

• Compus din proteine, fibre de mătase, are o excelentă biocompatibilitate cu corpul uman, împreună cu o suprafață netedă, coeficientul de frecare și de stimulare în toate tipurile de fibre este mai mic cu cel mai înalt grad de confort.

• Sub temperatura normală, aceasta poate ajuta pielea retine o parte din apă, nu se face pielea prea uscată în timpul verii și vor fi distribuite pentru a alunga sudoare și căldură rapid, și de a face oamenii să se simtă foarte cool.

• Țesături de mătase au o porozitate mare, prin urmare, are o bună absorbție a sunetului și de respirație, astfel încât în afară de producția de îmbrăcăminte, și, de asemenea, poate fi folosit pentru decoratiuni interioare, covoare și așa mai departe.

• Mătase ornamente pentru decorarea camerei, nu numai de a face Casa curată, și a tăcut.

• Din cauza mătase umed cu umiditate, și de umiditate, de aspirație și poros, de asemenea, puteți regla temperatura interioară și umiditatea, și poate absorbi gaze nocive, praf, microorganisme.

TRANSPORT

Facem picătură de transport maritim, vă rugăm să adăugați adresa clientului pentru a tranzacției, atunci când a plasa comenzi. Neutru de ambalare este disponibil. De asemenea, putem include numele/logo-ul de pe documentele de transport cu autorizația dumneavoastră.

• Timpul de procesare - timpul De prelucrare pentru un anumit element variază în tipul de produs și statutul de stoc. Cea mai mare parte, timpul de procesare pentru stocarea elementele pot fi de la 1 la 3 zile lucrătoare după ce plata este eliminat. Comenzi personalizate pot fi de la 7 la 30 de zile lucrătoare.

• Timp de transport maritim - datele De mai jos este calculat în condiții normale de condițiile de transport. Ar putea fi mai mult pentru unexpectable motive, cum ar fi întârziere vămuire, taifun, furtună, grevă, vacante de vacanță în trecerea țări/state/orase si asa mai departe. Vă rugăm să înțelegeți odată ce pachetul trimis vanzatorii nu au nici un control pe timpul de livrare poștale și de vămuire timp. Vă rugăm să calculați termenul limită și timpul de livrare cadru cu atenție pentru a evita dezamăgirile. Dacă aveți anumite termene trebuie să îndeplinească și nu sunt sigur daca livrarea se va prinde. Vă rugăm să ne contactați pentru sfătuiește înainte de a plăti.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 30cm x 30cm x 5cm (11.81in x 11.81in x 1.97in)
Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Model Tip Animale
Dimensiune 88cm W x88cm L / 34" x-34"
Material 12-momme 100% de lux Mătase naturală
Tip De Element Eșarfe
Eșarfe Lungime 80cm-100cm
Caracteristici Moale de lux
Eșarfe De Tip Sal,folie,cravata,văl,pictură în ulei marame,handrolled hems
Funcția Decor,rece ,formal, casual și de seară de evenimente pe tot parcursul anului
Numele Departamentului Adult
Stil Moda
Sezon primavara,vara,toamna,iarna
Greutate about 55g/pc
Gen Femei,femei/fata
Nume De Brand aishidis
Numărul De Model FS057211-BK

Produse similare