1buc/pachet DIY Abu rachete C4 universal minge de tip basculant cu tambur roata de apă se ocupe de accesorii refit mâner

53.29lei

Adauga la lista dorintelor

Pescuit

Descriere produs


În livrarea de colete,alături de tambur se ocupe de braț,imaginea de mai jos prezintă 3 tipuri de parte,fiecare fel puteți obține o singură bucată-acestea sunt fixați piulița,anti-pierde cerc de fier și releative piuliță.

Dragi cumparatori, vom verifica cu atentie tija înainte parcelă de ambalare și ambalaj-l bine si acesta va fi pus în lucrare puternică sau PVC țeavă tub cu spumă de plastic umplut.

Vom aranja EMS(sau UPS Express Saver sau TNT,etc) pentru livrare de colete în termen de 2 zile lucrătoare de la data comenzii,

tija coletul va prin intermediul Vilatudor.ro EMS centru de sortare de la primul rând, se va lua de 3 zile de interne China livrare și personalul EMS ne dea numărul de urmărire (acest job nevoie de încă 2 zile), deci avem nevoie de cel puțin 5 zile pentru tija de livrare de pregătire.

După sosirea coletului, vă sunt necesare pentru a deschide coletul și verificați dacă tija condiție este ok sau nu.

vă rugăm să nu dure pentru a semna numele tau pe chitanță de hârtie, dacă vă direct semnătura de acceptare a parcelei, fără a verifica, înseamnă să-ți abandonezi dreptul de a verifica și confirma tija 100% ok.

verifica bine inainte de acceptarea semnătura este în esență corect pentru vânzător și cumpărător.

Nu se accepta disputa de rod daune/rupt după semnătura de acceptare, fără a verifica

coletul sosire, se va deschide coletul găsit defect (nu include mic defect, cum ar fi tija de pictură mică zgârietură, etc), vă rugăm să ia fotografii cu telefonul și necesită servicii de livrare a personalului remarca daune pe colet primirea de hârtie

Dacă coletul a fost acceptat de prieteni sau rude, fără a verifica, mai târziu, ai gasit un defect apărut de livrare, ar trebui să faci un astfel de lucru:

1. vă rugăm să mergeți la oficiul poștal local, completați și trimiteți formularul de nume de CN24 Lista (Colet rupt și lipsă de înregistrare)

2. atunci vă rugăm să trimiteți coletul livrare de urmărire Nr. și toate tija daune poze (probabil inclusiv colet material rupt/daune poze) trimis la căsuța poștală Vilatudor.ro EMS centru de service\\'s oficial poștală. Ei vă va contacta și vă răspundă. Toate pierderile vor fi rambursate de către acestea.

În situația și situația B, dacă veți găsi rod problema dar nu poate furniza rod parcelă material rupt/daune imagini pentru EMS, ei vor refuza restituirea pierderea ta.

noi vă de aprovizionare rod după-vânzare de servicii la distanță, puteți să ne contactați dacă tija are o problemă.

noastre de după-vânzare de servicii nu este complet gratuit, componentă, cum ar fi ghidul de ceramică ring, veți plăti pentru taxa de livrare putem furniza gratuit. Tijă de secțiune nu este gratuit, în orice moment, vă rugăm să amabilitate remarcat!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 18cm x 15cm x 10cm (7.09in x 5.91in x 3.94in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.06kg (0.13lb.)
Culoare Roata de apă tambur universal singur rocker blue water wheel tambur general
Poziția Ocean Rock Fshing,Râu,Pârâu,Lac Lac,Ocean De Pescuit De Plajă,Lac,Ocean De Pescuit Cu Barca
Lungime 10cm
Caietul de sarcini Surub dimensiune 5*8mm
Nume De Brand ucatchok
Momeli De Tip Fals Momeala
Metoda De Pescuit Bait Casting
Textura de material Aliaj de aluminiu +EVA
Greutate 31.5 g
Role De Pescuit Tip Exprimate Tambur Roata

Produse similare