2018 mai Recente Nobsound HD1969 Aur Pur de Clasa Terminat 2.0 Canal Amplificator Audio Hifi Putere AMP

648.17lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Regele a amplificatorului, Cel mai perfect pură clasa a amplificator versiune HD1969 pentru HIFI Acest lucru este nostru Douk Audio marca proprie Nobsound,au un elegant șasiu din Aluminiu și de înaltă performanță. Tensiune de intrare:110V-240V/50-60Hz (pls e-mail-mă pentru tensiunea vrei)

Caracteristici:

1.Filtrul este integrat în bord amplificator, face curent în primar mai scurt transmitere la distanta , reduce pierderea .

2.Output capacitate de blocare, pentru a evita pierderea de releul de protecție

3.Aur seal tubul este produs unic,Mașină de meci de la placa buna eliminat conducta trece stricte de testare, restul de original sunt toate brand nou. 4. Dimensiuni: inaltime 75 latime 336 adâncime 208mm (ambalaj aproximativ 7 KG)

Materiale de lux:

Principalele tranzistor: MOTOROLA aur seal 2N3055 * 4

Amplificator cu tranzistor: MOTOROLA aur seal tensiune amp * 4

Transformator: 22V cupru Pur

Condensator de filtrare: capacitatea totală de 60000UF NIC

Ieșire capacitate: BC sus axial

Capacitate de intrare: germană WIMA MKP10

Rezistență: Statele Unite ale americii DALE

Potențiometru: de ALPS_27 tip

De ieșire conectori: cristal cupru terminal și statele UNITE ale americii CMC TND: 0.05% (20Hz ~ 20kHz) Putere de Ieșire:8W*2 Produs Arată:

Despre Noi :

Suntem dedicati pentru a oferi cele mai bune produse audio-vizuale la cel mai mic preț pentru clienții noștri. Aducând mare de produse și servicii pentru clienți, și, astfel, ajuta la îmbogățirea noastră viața clienților este scopul nostru final.

Despre transport :

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Avem nevoie de un timp de procesare pentru pregătirea scopul de a implementa produse și procesul de china locale de transport. După Internaționale depozit de livrare, vom oferi u numărul de urmărire în 5~10 zile de transport maritim internațional.

5. Taxele de Import:Impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. De multe ori ne-am declara o valoare mai mică decât prețul real, dacă aveți nevoie, vă rugăm să ne contactați prin mesaj sau e-mail pentru a discuta despre declarația Vamală.

6. Pentru Rusia CU TRANS nava fel, tariful include

7. Ar trebui să verificați produsul este aspectul (și tuburi) de siguranță înainte de a semna de primire. altceva nu putem cere despăgubiri cu curierii.

8. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului!

Returnare Și Rambursare:

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE. NU există EXCEPȚII! Costul de livrare este suportat de către cumpărător.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.

Despre Garanție:

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Vilatudor.ro!

Despre feedback-ul:

1. Când cumpărături on-line de incertitudine, așa că mulțumesc u foarte mult pentru alegerea și încredere în noi.serviciul nostru este gata să vă ajute u orice moment,feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi.

2. Dacă sunteți mulțumit, vă rugăm să lăsați 5 stele feedback-uri pozitive, este foarte onorat pentru noi pentru a realiza generos autentice, evaluări și fotografii,thx!

3.Orice produs sau de transport maritim problema, vă rugăm să ne contactați înainte de a deschide litigiu sau de a părăsi orice nertral/feedback-ul negativ, vom atent pentru a face efortul nostru de a rezolva probleme pentru a mai face mulțumit.

4.În caz de returnare, vă rugăm să ne contactați în primul rând, descrie probleme și motive.Apoi vom trimite reveni alunecare.Pentru orice alte întrebări contactați-ne prin mesaj sau e-mail-ul

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Greutate Pachet 8.0kg (17.64lb.)
Tip De Unitate bucata
Nume De Brand Nobsound
Canale 2 (2.0)
Pachet Da
Putere Maximă Per Canal 10W
Tip putere amplifer
Numărul De Model GE5670

Produse similare