Activator a și B, fiecare 100ml Hydrographics Film Activator Pentru Transfer de Apă Hidrografice Activator Water Transfer Printing

107.63lei

Adauga la lista dorintelor

Consumabile

Descriere produs


Activator a și B, fiecare 100ml hydrographics Film Activator Pentru Water Transfer Printing Transfer de Apă Hidrografice Activator

Water transfer printing technology

Water Transfer Printing este un fel de finisare tehnologii pentru a acoperi modelul dorit pe o curba 3D. În scopul de a face suprafața frumos și adaugă valoare produselor, putem aplica această tehnologie pentru a transfera-imprima modele, cum ar fi lemn, cereale, marmura cereale, fibra de carbon modele, modele de camuflaj și chiar propriile modele pe ea. Acesta poate fi aplicat la mai multe industrii, cum ar fi piese auto, piese auto, aparate de uz casnic, încălțăminte, mobilier. Aproape fiecare fel de materiale pot fi aplicate, în special a materialelor plastice.

Principalul proces de procedură: jigging, baza acoperire de culoare, de film, de activare, de raspandire film pe apă, imprimare prin transfer, de spălat și strat de top.Cea mai noua tehnologie pentru transfer de apă de film este utilizat de către inkjet imprimantă cu transfer de apă de cerneală și de film. Orice imagini personalizate pot fi transferate pe obiecte.

Water transfer printing activator a și B descriere

Activator este folosit pe GOL water transfer printing film, potrivit pentru blank printabil PVA film. De înaltă calitate de activator, ajuta să rezolvați cerneala pe baza de apa pe film.

Cu activator nostru, ne putem proteja cerneala pe baza de apa de la topire în apă!!!

Ce este diferit între activator a și B?

1. Avem două tipuri de hidrografică film, unul este gol film pentru imprimantă cu jet de cerneală de imprimare, celălalt este deja tipărite de imprimantă offset.

2. Martor film este capabil de a imprima cu cerneala pigment cu jet de cerneală imprimantă, și tipărite film este tipărită de cerneală bază de ulei cu imprimantă offset.

3. Activator este folosit pentru fixarea de cerneala cu pigmenti pe film. Când ne-am pus filmul pe apă, activator B este folosit pentru lichefiere film.

4. Gol filmul nevoie de ambele activator a și B, în timp ce filmul imprimat, cum ar fi fibra de carbon filmul nevoie doar de activator B.

5. Vă rugăm să rețineți activator-O este doar pentru Blank filmul numai.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.36kg (0.79lb.)
Tip De Unitate mulțime (200 Ml/lot)
Dimensiunea Pachetului 25cm x 25cm x 15cm (9.84in x 9.84in x 5.91in)
Numărul De Model hydrographics activator a și B
activator hidrografice activateur hydrographique
hidrografic film activator transfer de apă activator
Raft Timp 12 luni
hydrographics activator activator aqua print
Nume De Brand einkshop
Tip Alte
hidrografic activator hydrographics activator
Utilizare potrivit pentru plastic, metal, ceramică, lemn, piatră, rasina
Cantitatea Activator a și B, fiecare 100ml
Tensiune 220V

Produse similare