FCFB Aluminiu carbon Ghidon MTB Extreme sport masina se ocupe de biciclete de munte Plat creștere bar 31.8*620/660 mm, de culoare negru mat 190g

44.93lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


【Brand 】:FCFB ghidon MTB 【Culoare 】: matt 【Greutate】:190g±5g (660 mm) 【】 Dimensiune:620/660 mm 【Prindere clemă】: 22.2 mm 【Stem clemă】: 31.8 mm 【de Material】: Aluminiu + carbon 【Exterior】:negru 【Recomanda】:biciclete MTB

A trecut EN 14766,EN14781 Standarde și JAPONIA JIS Standarde.

Dongguan City Star Yao Biciclete Biciclete Co., Ltd. distribuția de biciclete din fibra de carbon, accesorii, ghidon, scaun tub, stem, șa-de vânzare piața de consum, consumatorii se bucură de un statut mai înalt, compania a stabilit cu un număr de comercianți cu amănuntul și agenți pe termen lung și stabilă a relațiilor de cooperare.

Dongguan City Star Yao Biciclete Biciclete Co., Ltd. distribuția de accesorii din fibra de carbon, ghidon, scaun tub, tulpina, întreaga gamă de șei, prețul este rezonabil.

Dongguan City Star Yao Biciclete Co., Ltd. puterea, re-credit, ține contract, pentru a asigura calitatea produsului, varietatea de caracteristici de funcționare și principiul de profituri mici, de a câștiga încrederea clienților noștri.

Mărfuri Angajament FCFB FW magazin este singurul brand Alibaba magazin pilot, noi promitem solemn, Toate produsele sunt autentice, în magazin pentru a cumpăra bunuri sunt asigurate servicii post-vânzare. Despre utilizarea După achiziționarea de produse ca urmare a instalării necorespunzătoare sau irezistibil naturale distructive (cum ar fi o coliziune puternica, etc.) Daune, nu mai este pe lista de servicii de garanție. Despre dimensiunea Înainte de cumpărare, vă rugăm să selectați dimensiunea corespunzătoare în funcție de magazin dimensiune tabel comparativ dacă achiziționați produsul Dimensiune nu se potrivește, vă rugăm să semneze în termen de 48 de ore de la data noua, non-poluante, tag-ul de integritate, nu afectează caz de vânzarea al doilea contact cu serviciul nostru pentru clienți de înlocuire, ca urmare a problemelor de calitate De mărfuri generat de client urs. Despre culoare toate produsele NOASTRE sunt într-un fel de fotografiere, post-procesare, datorită lumină și culoare de afișare părtinire Slabă, individul să înțeleagă diferiți factori, cum ar fi culoarea, pot exista unele de culoare cu produsul real, de Culoare să prevaleze într-un fel, această problemă nu aparține probleme de calitate. Pe aftermarket angajamentul NOSTRU pentru toate produsele de 7 zile nici un motiv să se întoarcă, apariția unor probleme de calitate a produselor, vă rugăm Semnat la 24 de ore după contact cu serviciul nostru pentru clienți, vom necondiționat reveni pentru tine.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 59cm x 9cm x 6cm (23.23in x 3.54in x 2.36in)
Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Tip De Unitate bucata
culoare plat 620mm, tv cu 660 mm, creșterea 620mm, creșterea 660 mm
Lățime 601 - 700mm
Nume De Brand FCFB
clemă diametru 31.1 - 32.5 mm
Material Aliaj de aluminiu
Tip Orizontala Ghidon/Unul în formă de Ghidon
Numărul De Model 1
Componente Ghidon
Utilizarea Biciclete de munte,Bicicletele Copiilor,Crucișătoare,BMX

Produse similare