Expres transport gratuit 55pcs rezistent la apa refolosibile baby scutece de pânză de acoperire, 60 PUL imprimat buzunar scutec scutece pentru copii en-gros

601.54lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Expres transport gratuit 55pcs rezistent la apa refolosibile baby scutece de pânză de acoperire, 60 PUL imprimat buzunar scutec scutece pentru copii en-gros

Scutec Material:

- Strat exterior: Exterior/Strat de Acoperire se face din Nou Îmbunătățit Poliuretan Termoplastic (TPU) Laminate Tesatura, care este extrem de Rezistent la Apa, Respirabil si Foarte Rezistent. Acesta poate fi spălat fără nici o deformare și oferă o protecție ideală pentru copilul tau, pat și Lenjerie de pat de scurgere.

- Strat interior: soft fleece din poliester strat interior delicat atinge pielea bebelusului tau. Acest strat poate wick umiditate departe de copii pielea și să păstreze jos uscat.

Check out toate culorile reci - și alege dumneavoastră preferat

pls informează noi modelul după plasarea comenzii, sau va vom trimite modelul la întâmplare!

Scutec detalii

Buzunar Scutec de Îngrijire și Spălare sfaturi

După îndepărtarea scutec murdar de la copilul tau, se agită solide în toaletă. Piele de căprioară sau cârpă micro fleece recipientul sunt foarte bune pentru a elibera ceva destul de solid. Scoateți introduce și apoi se clătește solide rămase pe scutec cu scutece pulverizator. Magazin scutece murdare într-un loc uscat găleată.

Pe washday rula scutece printr-o clătire rece pentru a elimina orice solide care pot rămâne pe scutec și să clătiți cel mai de urină. Apoi se spală pe fierbinte sau calduta cu 1/4 din cantitatea normală de detergent (puteți folosi mai puțin sau mai mult în funcție de mărimea încărcăturii și apă) verifica Apoi se clătește cu apă caldă se spală și dacă există bule de aer pe partea de sus a apei, da un alt clătiți. Verificați ultima clătire pentru bule și dacă încă vedea bule, ține de clătire până când nu există bule de aer în apă. Dacă trebuie să clătiți mai mult decât o dată, utilizați mai puțin detergent data viitoare când te speli scutece. Acest lucru este tot ce este necesar pentru o curățare temeinică.

Tambur-le să se usuce la Cald sau mediu, informații noi spune că este, de fapt bun pentru PUL de a fi uscate la cald. PUL a fost inventat pentru industria medicală și este menit să dețină până la temperaturi foarte înalte procesului de sterilizare utilizate în industria medicală. Cu toate acestea, nu rupe în jos elastic mai repede și va provoca bambus velur pentru a nu sta la fel de moale pentru mai mult timp. Deci, este o idee bună să se usuce scutecele pe termen Mediu sau chiar linia uscați-le și dacă nu observați scurgeri arunca-le într-un uscător Fierbinte pentru un ciclu.

Odata uscat să scutecele se răcească înainte de a le umple. Dacă lucrurile scutece în timp ce ei sunt încă cald poate provoca elastic pentru a rupe. Când scutecele sunt chestii misto scutec din nou, deci este gata pentru următoarea utilizare!

Lucruri să NU facă la SCUTECE:

Nu folosiți un detergent care a construit în balsamuri de rufe, înălbitori Optici, Parfum sau enzime. Toate aceste aditivi pot strat scutece și că put, de respingere și erupții cutanate scutec.

Nu folosesc nici un înălbitor de produse sau Bac afară, bleach este un produs chimic puternic și va rupe în jos fibrele din scutece. Pentru a elimina petele, stea sau pune scutecele la soare, face minuni!

Nu folosi balsam de rufe. Acesta va acoperi scutece făcându-le rezistenta la apa si va provoca scurgeri! Să fie conștienți că, dacă utilizați un uscător de foi în uscător pentru alte servicii de spălătorie acest lucru poate acoperi și un uscător de transfer de la scutece.

Cât de multe scutece ai nevoie?

- Nou-nascuti la 4 luni ... 20~30 de scutece

- Copil (4-10 luni) -- 20~25 de scutece

- Copil (peste 10 luni) -- 15~20 de scutece

Aceasta depinde de cât de des vă spălați rufele.

Comanda & Plata:

Apreciem plin de plată să fie făcută în termen de 7 zile , și poate anula comanda în cazul în care plata nu a fost efectuată până în acest moment, fără notificare prealabilă. Vă rugăm să ne contactați dacă nu se poate face plata in acest interval de timp (am înțeles), pentru a evita anularea comenzii.

Cumpărătorul este responsabil pentru orice taxe și/sau taxe percepute de către țara lor.

Vom accepta mixte, dar trebuie să ne spună NU. din elementele pe care doriți să cumpere. NR. este în imagini.

Transport:

1. Produsele vor fi bine ambalate înainte de a trimite.

2. Mereu ne trimite la articol la adresa înregistrată a asigura securitatea element. Dacă aveți nevoie pentru a schimbat adresa ta, sau vrea ca noi să nava la alta adresa, va rugam sa ne că, atunci când plasați comanda.

3. Elementele vor fi livrate prin China Post prin recomandată.

Notificare:

Fi sigur de a cumpăra scutece pânză! Scutecele noastre sunt realizate cu materiale de o calitate excelenta și testat în condiții de siguranță.

Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferenței de clienți în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.

Cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare.

Politica de retur:

1. Satisfactia dumneavoastra este prioritatea noastra . Deci, dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., puteți face schimb de elemente. Cumpărătorul este responsabil pentru toate continuare taxele de transport maritim.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Greutate Pachet 4.0kg (8.82lb.)
Tip De Unitate mult (55 de piese/lot)
Numărul De Model Altele
Cantitatea 1000
Intervalul De Vârstă 0-3 luni 4-6 luni 7-9 luni 10-12 luni,13-18 luni
Caracteristică Respirabil
Nume De Brand Pororo
Tip De Element Scutece
Material PUL
Gen Unisex
Clasificarea Scutec
Potrivit greutate 3-15 kg

Produse similare