Prohands Pro Edition Avansate de Mână Antrenament Trainer pentru Chitara Bass, Pian, Ukulele

100.89lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


PRO este cel mai avansat parte practicanta. Ideal pentru sportivi și persoane motivate care doresc performanță maximă. PRO extinde pe design ingenios de Gripmaster furnizarea de grave sportivii cu cele mai avansate tehnice de mână practicanta din lume. Putere Și Control

Fiecare deget de la mână este alimentat de un sistem complet separat de mușchi și tendoane situate în mână, încheietura mâinii și antebrațului. Cele mai multe dintre mâini puterea este generata de muschii mai mari în antebraț, în timp ce mai fine mișcări sunt controlate de mușchii mai mici, în parte, în sine. Încheietura mâinii noastre este podul care stabilizează interacțiune de mână și antebraț.

Capacitatea de a controla mingea sau de a controla liliacul, racheta, sau club totul începe cu mâinile. Mâna ta este într-adevăr cinci sisteme separate care lucrează în perfectă unitate. Singura modalitate de a dezvolta rezistenta superioara, rezistenta, coordonare și în mâinile tale este de a contesta și de a dezvolta fiecare deget individual.

Rezultate Dovedite

Odată ce exercițiul cu Gripmaster veți observa o diferență uimitoare aproape imediat. Separat de sistemul care funcționează fiecare deget va trezi și de a consolida. Numai Gripmaster poate obține acest rezultat incredibil. Exercitarea cu Gripmaster este cel mai eficient și eficace mod de a menține starea de sănătate și condiționat de mână. Sale modul ideal de a mentine supletea si flexibilitatea mâinii pentru a preveni un prejudiciu și de a face viața de zi cu zi mult mai placuta.

Pro Albastru 5lbs Tensiune

Pro Red 7kg Tensiune

Pro Negru 9lbs Tensiune

Pro Gri 11lbs Tensiune

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 23cm x 14cm x 2cm (9.06in x 5.51in x 0.79in)
Greutate Pachet 0.16kg (0.35lb.)
Numărul De Model PRO
Tip Degetul Faceți Exerciții
culoare Albastru 5lbs tensiune, Roșie 7kg tensiune, Negru 9lbs tensiune, Gri 11lbs tensiune

Produse similare