Raza=4MMx16mm 4 Fluiere hrc60 Minge nas End Mill carbură solidă CNC router biți unelte de freza R4*16*D8*60

53.25lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Reamintesc: imaginea doar pentru referință.

Caietul de sarcini: -Tăiere: 4mm - Flaut lungime: 16 mm - Diametrul Tijei: 8mm - General: 60mm - 4 Fluiere - HRC 60 - Helix 35 de grade - TiAIN Filmate - Carbură de Tungsten Material - Cererea pentru Oțel , Aluminiu, aliaje,MDF,Placaj,Plastic,etc. - Pachet: plastic Dur cutie de Metoda de Transport maritim:

China Post Air Mail, în mod normal, nevoie de aproximativ 15-60 de zile lucrătoare.Diferite țări ,timpul de expediere este diferit ,vă rugăm să înțelegeți EMS sau DHL, în mod normal, are nevoie de aproximativ 7-12 zile lucratoare.De asemenea, depinde de țara în care vă aflați. Oferim combina transport la comanda mai multe produse,care pot economisi ceva bani.vă rugăm să contactați-mă în primul rând. Note importante: Dacă aveți nevoie de pachetul foarte urgent,mai bine ai alege EMS sau DHL,dacă nu există nici EMS sau DHL opțiuni,vă rugăm să contactați-mă.Eu va caulate transport maritim și setați-l pentru tine .

Servicii:

Restituire bani acceptat dacă elementele nu sunt descrise. Dacă e ceva care te face nu sunt îndeplinite,vă rugăm să contactați-mă.Voi face meu cel mai bun pentru a ajuta și de a fi responsabilitatea pentru afaceri . Cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat .

Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre,vă rugăm să ne dea feedback-ul pozitiv și Cinci Stele.Cooperare și sprijină sunt cele mai încurajare pentru noi.Vă mulțumesc foarte mult!!!!!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
Greutate Pachet 0.06kg (0.13lb.)
Fluiere lungime 16mm
Diametrul tijei 8mm
Fluiere Diametru 8mm
Acoperire TiAIN
Tip End Mill
Material Carbură de
Raza 4mm
HRC 60
Diametru 8mm
Nume De Brand JERRAY
Lungimea Totală 60mm
Fluiere Nr. 4 fluiere
Numărul De Model R4*16*D8*60-4F-HRC60

Produse similare