SLUBAN B0361 Bleumarin cu Hidroavionul de Avion de Construcție 3D din Plastic Model de Clădire DIY Blocuri de Cărămizi Jucarii Cadou de Crăciun

49.54lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Model produs:B0351 Produs material:plastic ABS Produs cărămizi număr:214pcs Produsul Pachet:PP Sac cu Bule Safty Ambalare Lista de Ambalare:Blocuri + Manual oferim picătură serviciu de cumpărături.Bine ati venit la en-gros.Dacă aveți orice întrebări suplimentare, vă rugăm să-mi spuneți. Multumesc!!! Produsele nu includ cutie de original ,și sigilate în plastic packge. Produsul are multe de gunoi bucăți de cărămizi,te rog, nu le-a pus în gură. Dacă luați un ordin de mare,ne va fi livrat prin DHL,DPD,China post air parcel,EMS,e-EMS și așa mai departe.Și în scopul de a evita taxa,te rog, lasă-mă să știu cât de mult valoarea ar trebui să scrie în factură. Uneori, din cauza unor motive de întârziere de livrare,vom spune,și sper înțelegere.

Acceptam Alipay, West Union, TT. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW. Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda. Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

Suntem mereu eforturi pentru a oferi clienților noștri produse de înaltă calitate, preturi rezonabile, servicii excelente clientilor si un credit de încredere în picioare. Dacă vă place produsele noastre, vă rugăm să adăugați magazinul "My Favorite" lista. Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! 5 stele Feedback-ul Pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră. Dacă aveți orice problemă, vă rugăm să contactați cu noi prin e-mail,vă vom răspunde cât de curând posibil.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.6kg (1.32lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Material Plastic
Clasificarea Montaj
Tip Blocuri
Avertizare nu mananca
Plastic Tip ABS
Numărul De Model M38-B0361
Plastic Forma Bloc Auto-Blocare Cărămizi
Nume De Brand AIBOULLY
Intervalul De Vârstă 6 ani">> 6 ani
Gen Unisex

Produse similare