Cel mai bun Preț 1XLot Patru DMX Splitter DMX512 Lumina Lumina de Scena Amplificator de Semnal 4 Mod DMX Distribuitor Pentru Echipamente de Scena

347.20lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


TopBrite de Afaceri Memento Toate prețurile includ costurile de livrare. De transport de marfă este considerat de Vilatudor.ro sistem direct. Deci, dacă tu crezi că marfă este prea mare, vă rugăm să contactați vânzătorul pentru a verifica și a obține cele mai mici prețuri. Dacă ai găsi țara dvs. nu poate fi livrat, vă rugăm să contactați vânzătorul pentru a dubla verifica și de a oferi costul final pentru tine. Toate cele bune, prețurile sunt bazate pe cantitate. Atât de contact vânzător liber pentru a obține cele mai mici preturi cu cantitatea de cumpărare. Suntem producator de lumini de scena de peste 15 ani, vom accepta OEM sau ODM produse. Atât de contact vânzător liber pentru a ancheta scena lumini care nu puteți găsi în magazinul nostru. Vom accepta Paypal, Wester Union, TT plățile prin transfer bancar, în afară de Alipay. Deci, spune-ne care este mai convenabil pentru tine. Va rog sa terminati cu plata în termen de 3 zile de la loc pentru a trimite bunurile în curând.

Cel mai bun Preț 1XLot Patru DMX Splitter DMX512 Lumina Lumina de Scena Amplificator de Semnal 4 Mod DMX Distribuitor Pentru Etapa de Echipamente , Nave de DHL, TNT, UPS, FEDEX sau Alte Moduri liber în 3 zile.

TopBrite caiet de Sarcini 4DXH Distribuitor Avantajate Dispun de mai Multe Metode de Instalare 4DX DMX Distribuitor de Înaltă Tensiune Protecție Independent de intrare și semnalul de ieșire(include pământ cablu de semnal) Separate, sistem amplificator de semnal și individuale de Lumină LED-uri pentru fiecare canal Neutrik standard de alimentare conector de intrare este foarte util pentru orice închiriere și mobile prezinta mai Multe metode de instalare pentru a satisface o varietate de locuri de scopul utilizării lor Larg de intrare stabil de alimentare cu energie electrică: AC88-256V Greutate de Lumină Tehnice Parametru DMX512/1990 Standard de Intrare/Ieșire: Standard: XLR PIN3 Opțiune: XLR PIN5 până la ordinul Patru DMX Distribuitor Cu o singură intrare Tensiune de Intrare: AC88-256V,50-60Hz Dimensiuni: 217MM X 124 MM X 48 MM N. W: 0.85 KG Până la CE Standard,UL Standard și GB7000.15-2000 Standard

TopBrite Imagini De Produs

Stimati clienti, suntem încă de vânzare MAMA serie de console care 100% copie original, cu excepția logo-ul. Deci, bine ati venit la anchetă dacă aveți nevoie de ele. Nu cumpara cele sărace de la alții, fără nici o garanție de calitate. Vezi mai jos cele mai recente feedback-ul clientului de rău comanda aripa dupa compara cu al nostru. Vă rugăm să cred că suntem cel mai bun colaborator.

TopBrite Mai multă Atenție vă Rugăm să vă asigurați receptor adresa confirmat în Vilatudor.ro este aplicat pentru acest ordin. Vom trimite mărfurilor peste 2kgs prin DHL, TNT, UPS, FEDEX sau Alte fast-express. În mod normal, clienții preferă să declare o valoare mai mica pe factura pentru a reduce taxele de import. Deci, vă rog, lăsa un mesaj pentru a ne spune declare valoarea atunci când plasați comanda, multumesc. Orice import taxe, impozite, taxe sau alte impuneri la import nu se includ în preț și marfă, așa că vă rugăm să verificați cu dvs. personalizat pentru a obține să știți înainte de a plasa comanda. Produsele noastre sunt toate bunurile electronice. Astfel încât acestea sunt fragil produse. Am pus fragil observații pe fiecare pachet. Vă rugăm să asigurați-vă că pachetul este bine înainte de semnarea de primire a bunurilor. Dacă pachetul sau bunuri este distrus badlly în transportul, vă rugăm să luați fotografii ca înregistrările și refuză să le accepte și să contactați curier sau vânzător la prima dată. Toate produsele noastre au 1-3 ani în calitate de garanție, dacă nu există nici o problemă de calitate a mărfurilor, vă rugăm să ne contactați la prima ora, vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva-le până când satisface. Avem inginer profesionist și ne acorde mai multă atenție pe după serviciu. Deci, într-adevăr nu-ți face griji de asta. Suntem eagering pentru a primi 5 stele feedback, este foarte important pentru noi. Nu lăsați feedback-ul negativ înainte de a ne contacta pentru a rezolva problema. De afaceri este de dificultate pentru noi și sperăm că clienții pot primi satisface bunuri și servicii decât starea de spirit proasta.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 27cm x 18cm x 10cm (10.63in x 7.09in x 3.94in)
Greutate Pachet 1.5kg (3.31lb.)
Tip De Unitate bucata
N. W 0.85 kg
Locul Original Guangzhou, China
Ocazie Scena profesionist & DJ
Caracteristică Independent de intrare și semnalul de ieșire(include pământ cablu de semnal)
dimensiune 217MM X 124 MM X 48MM
putere 10W
Numărul De Model C225
Numele produsului 4DXH Distribuitor
Plug Type UE Plug, Plug SUA, AU Priza, Priza UK
Garanție de calitate 1 an
De Intrare/Ieșire Standard XLR PIN3
Tensiune 90-240V
Nume De Brand minim
Stil Lumina de Scena DMX
Tip De Element Etapă Efect De Iluminare
Avantajate Caracteristică De înaltă tensiune protecție
De Intrare/Ieșire XLR PIN5 până la comanda
Tensiune de intrare AC88-256V,50-60Hz

Produse similare