MZG AJX12RC32-32-160-3T Trei Insertii Carbură Prinse Repede de Hrănire freze Prelucrare Aliaj AJX End Mill Coadă

185.71lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


MZG AJX12RC32-32-160-3T Trei Insertii Carbură Prinse Repede de Hrănire freze Prelucrare Aliaj AJX End Mill Coadă

1.MZG End Mill Element de Specificul

MZG End Mills Parametru de Specificație

2.MZG End Mill Fotografie de Produs

3.MZG End Mill Ambalare Info End Mill Ambalare Info

4.MZG End Mill Parametru

5.MZG End Mill Instrucțiuni de Siguranță Note de Instrument de Tăiere 1 Introducere MZG-a pus o "atenție" sau un "avertisment", eticheta de pe pachetul de instrument de tăiere de produse, dar nu este la instrumentul în sine. Înainte de a utiliza și de manipulare orice instrument de tăiere de produse și instrument de tăiere materiale, asigurați-vă că pentru a citi acest ghid, astfel încât acestea sunt utilizate în mod corect. De asemenea, ca parte a educației pentru siguranță,vă rugăm să asigurați-vă că pentru a vă familiariza toate reale operatorii cu conținutul de această orientare. 2 Informații de Bază pentru Instrument de Tăiere Materiale 2-1 punct de vedere Tehnic Instrument de Tăiere Material: Terminologie pentru tăiere instrument de materiale,cum ar fi Cimentat Carbură Acoperită Carbură,Cermet, Acoperite metalo-ceramice,Ceramica, CBN și PCD. Carbură de Material: Ciment Carbură cu WC(Carbură de Wolfram), ca principală componentă. 2-2 Proprietăți Fizice Apprearance: Depinde de materiale(de exemplu, Gri,Negru,Auriu,ect.) Miros:Niciunul Duritate:Carbură/Cermet 5~30GPaHV, Ceramică 10-40 GPaHV CBN 20~50GPaHV,PCD 80~120 GPaHV Sp.Gr.:Carbură de 9~16, Cermet 5~9, Gresie, 2~7,CBN/PCD 3~5 2-3 Compoziția de Carbură, Nitrură de Carbon-nitrură și Oxid cu W,Ti, Al, Si, Ta,B, ect. și, în plus,metal, cum ar fi Co, Ni, Cr,Mo sunt incluse în unele materiale de tăiere. Măsurile de precauție pentru utilizarea instrument de tăiere 1.General Instrumente De Tăiere

Măsurile de precauție pentru utilizarea de instrumente de tăiere

Precaritatea: contact Direct cu un obiect ascuțit marginea de taiere poate provoca leziuni.

Contramăsuri: atunci Când configurați instrumente de la mașină sau de a lua instrumente de caz, vă rugăm să poarte mănuși de protecție.

Precaritatea: utilizarea Abuzivă sau necorespunzătoare a condițiilor de lucru poate provoca ruperea uneltelor sau dispersie de bucăți.

Contramăsuri:vă Rugăm să folosiți element de siguranță, cum ar fi ochelari de protecție și mănuși de protecție

Vă rugăm să folosiți în gama noastră de tăiere recomandat condiție. Vezi catalogul nostru sau manuale de instrucțiuni.

Precaritatea: impact Excesiv sau uzură grele va crește rezistență tăiere și poate provoca ruperea uneltelor și dispersia de bucăți.

Contramăsuri: vă Rugăm să folosiți element de siguranță, cum ar fi ochelari de protecție și mănuși de protecție

De timpuriu schimbul de instrumente este de preferat.

Precaritatea: Dispersie de încălzit sau prelungită chips-uri poate cauza un prejudiciu sau arde.

Contramăsuri: vă Rugăm să folosiți element de siguranță, cum ar fi ochelari de protecție și mănuși de protecție

Pentru chips-uri de ștergere, vă rugăm să opriți aparatul în prealabil și de a folosi elemente de siguranță, cum ar fi ochelari de protecție și protectives mănuși.

Precaritatea: Instrumente și materiale ajunge la temperaturi ridicate în timpul operație de tăiere. Contact Direct cu instrumentele și materialele la scurt timp după tăiere poate provoca arsuri.

Contramăsuri:vă Rugăm să folosiți element de siguranță, cum ar fi ochelari de protecție și mănuși de protecție

Precaritatea: Scântei, generarea de căldură sau chips-uri de înaltă temperatură în timpul funcționării pot provoca fișier.

Contramăsuri: vă Rugăm să nu funcționeze în jurul Periculoase zone, în care nu există posibilitatea de incendiu sau explozie.

În cazul utilizării de ulei-lichid de răcire, vă rugăm să asigurați-vă că există suficient de incendiu-echipamente de protecție.

Precaritatea: Lipsa de echilibru dinamic în timpul de mare viteză rotații duce la vibrații care pot face pauză instrument.

Contramăsuri: vă Rugăm să folosiți element de siguranță, cum ar fi ochelari de protecție și mănuși de protecție

Vă rugăm să efectueze încercare-operațiune înainte de tăiere, și confirmă faptul că nu există vibrații sau sunet neobișnuit.

Precaritatea: atingerea Directă a intepaturilor pe care au fost generate pe suprafața aspră a piesei poate provoca leziuni.

Contramăsuri: nu atingeți piesa de prelucrat cu mâna goală.

2.Indexabile Instrumente De Tăiere

Precaritatea: Dacă se introduce sau alte componente nu sunt instalate corect, ei pot cădea în jos sau de a sparge, care poate provoca leziuni.

Contramăsuri: vă Rugăm să curețe introduce buzunare sau prindere piese înainte de a introduce setarea.

Vă rugăm să configurați insertii cu cheie furnizate numai, și confirmă faptul că insertii sau piese sunt prinse complet. Nu utilizați niciodată insertii sau alte părți decât cele prescrise.

Precaritatea: Dacă insertii sunt prinse prea strâns de unelte suplimentare, ca de conducte etc. insertii sau corpul se poate rupe.

Contramăsuri: nu utilizați sida, cum ar fi conducte. Vă rugăm să configurați folosind furnizate cheie doar.

Precaritatea: atunci Când sunt utilizate instrumente în mare viteză revoluție, insertii sau părți poate izbucni din organism, datorită forței centrifuge. Când manipulați, vă rugăm să acorde o manipulare specială de siguranță.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 30cm x 2cm x 2cm (11.81in x 0.79in x 0.79in)
Greutate Pachet 2.1kg (4.63lb.)
Tip De Unitate bucata
Lungimea Totală 200
Numărul De Model AJX12RC32-32-150-3T
Diametru 32
Margine de taiere diametru AJX12RC25-32-160-2T, AJX12RC25-32-200-2T, AJX12RC25-32-250-2T, AJX12RC32-32-150-2T, AJX12RC32-35-200-2T, AJX12RC32-35-250-2T, AJX12RC32-35-300-2T, AJX12RC32-40-150-3T, AJX12RC32-40-200-3T, AJX12RC32-40-250-3T
Nume De Brand MZG
Acoperire Nici unul
Tip End Mill

Produse similare