Beibehang Chineză model de piatra din PVC rezistent la apa fundal personalizate, bar, restaurant KTV3D trei-dimensional retro tapet

103.55lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Material: Non-țesute

Metric dimensiune:0.7 m*8.4 m=5.88 de metri pătrați

Imperial dimensiune: 2.29 ft * 27.55 ft=63.08 de metri pătrați

Culoare: cafea . aur . alb . violet . negru și auriu ( vă rugăm să lăsați un mesaj pentru culoare iti place) adeziv Tapet nu este inclus, dar pot fi achiziționate de la magazinul dvs. locale de hardware.

Vă RUGĂM să REȚINEȚI: Tonuri de Culoare poate varia, din cauza diferite de iluminat în cameră.

piatră-1

piatra-2

piatra-3

piatra-4

Fiscal: nu suporta orice taxe vamale memento Cald: din Cauza la lumina, setări afișaj și de alți factori, poate duce la o ușoară diferență între imagine și un fel de culoare, vă rugăm să consultați detaliile de detalii, culoarea finală de bunuri în natură predomină Feedback: Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv.

Livrare:

Ne va livra elementele în termen de 5 zile lucrătoare de la confirmarea plății.Timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori. Vă rugăm să amabilitate înțeleg timp de transport maritim mai mult decât local vânzător. Deci normal timp de transport maritim: statele UNITE ale americii: 7-23 zile lucrătoare UA : 7-23 zi lucrătoare Europa: 7-25 zile lucrătoare Brazilia:30-60 de zile lucrătoare rusă:30-90 de zile lucrătoare cu toate Acestea, pot exista unele întârzieri în obiceiurile de compensare sau de livrare. Vă rugăm să asigurați-vă că aveți suficient răbdare înainte de a plasa comenzi.

Taxa: Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale. Orice taxele de import sau taxele sunt cumpărător\\ \ 's de responsabilitate. Vă rugăm să asigurați-vă că pentru a dubla adresa ta înainte de a finaliza plata.Rusia client necesită un nume complet. Feedback-ul:

1 depindem de satisfacție al clienților noștri pentru a reuși. Prin urmare, feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi.

2 Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv. Vom lăsa un feedback pozitiv de la tine mai târziu.

3 să ne Contactați prin e-mail sau comerțul nostru manager , înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru. Vom face cu tine pentru a rezolva orice probleme cât mai curând posibil.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Tip De Unitate bucata
Model Da
Funcția Rezistent la apa,Ignifug,de Absorbție a Sunetului,Izolația Termică,anti-Fum,rezistente la Umiditate,Mucegai-Dovada,izolare fonică,Anti-static
Dimensiuni 5.3㎡
Tip Material Natural De Fundal
Utilizare Comerț,De Divertisment,De Administrare,De Uz Casnic
Nume De Brand beibehang
Stil Vintage
Caracteristică Formaldehidă liberă,Rezistent la Apă,Rezistent la Mucegai,foarte Groasă,de Mediu Prietenos
Unitate De Încărcare De Yuani/Rola
Numărul De Model GB0153
Tratament De Suprafață Tipărite
Material Natural Material Tapet Planta
Utilizarea camera de zi
Material Planta

Produse similare