Audio pe volan de volum de control de muzică comutator buton cu sunet de telefon pentru iluminare din spate pentru Hyundai VERNA SOLARIS rapid de transport maritim

122.57lei

Adauga la lista dorintelor

Piese De Interior

Descriere produs


Audio pe volan de volum de control de muzică buton comutator cu Bluetooth telefon de sunet pentru iluminare din spate pentru Hyundai VERNA SOLARIS

1. Se potrivesc pentru Hyundai VERNA SOLARIS (vă rugăm să verificați mașina cu volan cu atenție înainte de cumpărare, nu se potrivesc pentru 2017 2018 Verna solaris)

2. Audio buton de control

4. 100% nou

5. Ușor de instalare

6. Funcție: "nu iluminare din spate", inclusiv butonul: volum +, volum -, anterior, următor, mut, modul, nici o lumina de fundal "iluminare rosu", inclusiv butonul: volum +, volum -, anterior, următor, mut, modul , cu iluminare de fundal roșu "bluetooth tel roșu ", inclusiv butonul: volum +, volum -, anterior, următor, mut, modul bluetooth pe telefon, prin bluetooth de pe telefon, comanda vocală , cu iluminare de fundal roșu. "lumina de fundal albastru", inclusiv butonul: volum +, volum -, anterior, următor, mut, modul , cu iluminare din spate albastru "bluetooth tel albastru ", inclusiv butonul: volum +, volum -, anterior, următor, mut, modul bluetooth pe telefon, prin bluetooth de pe telefon, comanda vocală , cu iluminare din spate albastru.

"nu iluminare" model

"cu iluminare din spate" model

"Cu bluetooth tel" model

Mai multe produse din magazinul nostru poate fi necesar !

Culoare explica: Diferență de Culoare: produsele de culoare se pot abate un pic de la imaginile lor din cauza iluminat și alta camera,normal, mici diferențe de culoare, vă rugăm să nu fac un litigiu în mod direct, fără a ne contacta.

De plată: Plată: în Prezent, puteți plăti folosind Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, Maestro card de debit, WebMoney și transfer bancar. Dacă aveți nevoie pentru a cumpara alte produse din magazinul meu, vă rugăm să faceți clic pe "Adauga in cos" buton de pe pagina de detalii produs, combinat cu transport maritim va mai salva. Transport: Transport: Vom selecta rapid și de încredere pentru livrare. noi nu suntem responsabili pentru adresa gresita sau nelivrată. Prețul nostru nu include taxele, TVA sau alte taxe. Dacă s-a întâmplat vamal, fiscal, cumpărătorul ar trebui să plătească pentru el atunci când vămuire. Timp de livrare: când de vacanță sau extreme, vreme vine, timpul de expediere va adăuga aproximativ 1-2 săptămâni. dacă tu nu poate fi capabil de a primi coletul, vă rugăm să ne contactați. Verifica: Când primiți elemente, vă rugăm să verificați-l cu atenție în 24 de ore, în Cazul în care produsele sunt nu se potrivesc pentru descrierea sau rupte în tranzit, vă rugăm să ne contactați în curând, vom retrimite element sau returna banii. Pentru orice motiv, nu sunteți mulțumit cu obiectele, vom accepta retururi și schimburi în termen de 7 zile după ce ați primit element și trebuie să plătească pentru costurile de returnare. Feedback: vă Mulțumesc să plece pozitiv cinci stele feedback-ul după ce-l primească. Feedback-ul bun Este cea mai mare recompensă. Dacă te întâlnești, problema, te rog sa ne contactati prin trademanger sau lasandu-ne un mesaj pe Vilatudor.ro sau e-mail , vă vom ajuta să-l rezolve.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 1.0kg (2.20lb.)
Dimensiunea Pachetului 20cm x 20cm x 10cm (7.87in x 7.87in x 3.94in)
Tip De Unitate bucata
Articol Diametru 000inch
Lățime Produs 000inch
An 2013
Articol Greutate 1kg
Nume De Brand inzaki
Numele Modelului volan
Tip De Element Comutator Buton
Tip De Material Plastic
Pentru Autovehicule Marca/Model Hyundai
Element De Lungime 000inch
Înălțime Element 000inch
Caracteristici Speciale audio comutator de control

Produse similare