3 Buc/set HSS4241 Con de Titan Acoperite cu Pas Burghiu Set de Instrumente 4-32mm 4-20mm 4-12mm Hole Cutter Cu Lemn de Caz

51.23lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Despre picătură de transport maritim

Bine ati venit picătură de transport maritim ,noi nu va include orice informații despre vânzător și de preț în pachet,astfel încât vă rugăm să nu vă faceți griji despre asta.Și știm că rapid de transport maritim este foarte important pentru tine,deci, de obicei, va vom trimite pachetul în termen de 24 de ore după ce vom primi plata de la tine.

Despre declare valoarea

De multe ori,vom face mică valoare declareation pentru a vă ajuta să evita plata impozitelor .de obicei, vom declara mai puțin de 10 $pentru cele mai multe pachetului, cu excepția comenzi mari.Desigur, puteți lăsa un mesaj pentru a ne cât de mult valorile declarate este OK pentru tine.

Bine ati venit picătură de transport maritim!noi nu va include orice informații despre vânzător și de preț în pachet,astfel încât vă rugăm să nu vă faceți griji despre asta.

Fea tures strat de nitrură de Titan ruleaza mai rece si dureaza mai mult Automat deburrs găuri Două-flaut design pentru mai rapid, mai lin foraj Înlocuiește 29 individuale burghie 4241 din Oțel de Mare Viteză de Ambalare: carcasa din Lemn

Caietul de sarcini 3pcs HSS4241 de titan acoperite cu pas burghiu instrumente de tăiere biti burghie lin burghiu set pas pic instrument caietul de sarcini: 4-32 mm,6,8,10,12,14,16,18,20,22,24,26,28,30,32 (4 mm) 10 mm se ocupe de 4-20 mm,6,8,10,12,14,16,18,20 (4 mm) 8 mm mâner 4-12 mm,6,8,10,12 (4 mm) 6 mm mâner

Fi remarcat:

HSS 4241 burghiu sugerat pentru a fi utilizate în duritatea HRC mai puțin de 25, cum ar fi fier de călcat,placă de oțel carbon, PV placa, izolare bord), interzis de a utiliza pentru burghiu din oțel Inoxidabil, Dacă au nevoie de munca pe oțel Inoxidabil și alte duritate mare de material, vă rugăm să selectați nostru HSS 6542/M2 HSS burghiu.

Lista De Pachete

1x Set (3 buc) Burghiu Biți

1x carcasa din lemn

Note

1.Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

2.Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

3.Potrivit experienței noastre, Personalizate verifica parcelele de întâmplare, de aproximativ 0,5-1% coletele vor fi verificate și pot percepe un tarif.

4.În scopul de a reduce cumpărătorului taxă de import sau chiar scutite de cumpărător la import fiscale, vom declara element cu valoare mult mai puțin decât prețul real clientul a plătit pentru produs.

5.Cea mai mică valoare declarată nu reflectă prețul total plătit de către client sau prețul de piață despre articol, și, probabil, nu va fi potrivit pentru acele țări cu diferite tarifare speciale standard.

Despre Transport

1.Vă rugăm să lista de cereri speciale (culoare, pachete, în valoare de declarație, etc.) în REMARCA atunci când face plata. Toate elementele vor fi livrate în termen de 1-7 zile lucratoare de la primirea de plată.

2.Orice elemente de comanda vor fi expediate numai dupa ce plata este primită de către Terțe Părți (Bancă ) Vom livra elementul pentru clienți prin e-Mail de Aer,Obișnuiți de Mici Pachete, EMS, UPS sau Fedex, în funcție de situația reală .

3.Timpul de livrare se bazează pe diferite țări sau regiuni din întreaga lume. Federația rusă și Brazilia va dura 30-90days pentru delviery.

Retur Si Schimb

*Dacă am trimite greșit stilul sau culoarea greșită, am putea returna banii sau reship. Marfa care este deteriorat sau lipsește componente nu este rambursabil.

*În cazul în care elementele pot satisface nevoia ta, putem accepta, de asemenea, întoarcerea ta. Serviciul de curierat, de transport de marfă ar trebui să fie plătite de către cumpărător.

Reveni Note:

1.Dacă aveți nevoie de unele dintre mărfurile returnate, vă rugăm să asigurați-vă că păstrați returnare a bunurilor și accesorii intacte.

2.Aveți nevoie pentru a lua toate cele necesare, costurile de logistica se întoarce. Cumpărătorii sunt responsabili pentru returnare cu ambalare corespunzatoare.

3.Vom declara coletul ca un cadou de la o valoare scăzută pentru a evita probleme la vamă. Înainte de a returna produsele, vă rugăm să asigurați-vă că veți obține noastre (vânzătorului) adresă de retur. Vă rugăm să folosiți regulat servicii poștale și trimite-ne numărul de urmărire. De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT.

4.Dacă aveți nevoie mai repede de expediere, vă rugăm să alegeți de transport așa cum doriți și să plătească un cost suplimentar. Sau să ne contactați în prealabil.

5.Imaginea, ca urmare a fotografia stare, eventual, are aberatii cromatice, dacă nu sunteți sigur cu privire la culori,vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa comanda.

6.Dacă bunurile sunt deteriorate în tranzit, vă rugăm să păstrați toate documentele și ambalaje, și să ne contactați în termen de 7 zile de la primire, pentru a se întoarce instrucțiuni.

Vânzător Promit

*Garantăm că produsele trebuie supuse unei verificări riguroase de calitate pentru a se asigura că bunurile pe care le primi cu bună calitate.Toate produsele sunt ambalate profesional cu mare grijă pentru a asigura o livrare în condiții de siguranță.

*Dacă există calitatea produsului, sau părți incompletă atât timp cât sunt în măsură să prezinte materiale explicative relevante, vă vom oferi servicii de returnare.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate mulțime (3 buc/lot)
Greutate Pachet 0.425kg (0.94lb.)
Dimensiunea Pachetului 23cm x 18cm x 5cm (9.06in x 7.09in x 1.97in)
Material Din Oțel De Mare Viteză
Nume De Brand Xtremecraft
Numărul De Model 3pcs
Utilizarea Lemn De Foraj
DIY Consumabile Prelucrarea lemnului
Tip Twist Drill Bit

Produse similare