15*20 cm/6*8inch moale din satin cu cordon sac de ambalare cadou de nunta husă de o singură culoare sau combinație de culori 50pcs/lot de vânzare

96.85lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Pls verifica noastre de card de culoare și de a găsi a ta culoare, și de a trimite un mesaj la noi, atunci când comanda, putem face saci potrivit pentru tine

[Menționat ]

1 ). Geanta este 50buc/pachet si pe culoare, mai Multe culori poate fi luat, puteți verifica nostru card de culoare și de a găsi ta și de a trimite un mesaj la noi, atunci când comanda, putem face saci potrivit pentru tine

2) Începând cu ecrane de calculator au aberațiilor cromatice , mai ales între ecran CRT și LCD ecran, nu putem garanta că culoarea produselor noastre va fi exact același lucru cu imaginea pe care ai văzut-o în magazinul nostru.

3) Acest sac a fost făcut de handmade, asa ca va fi o abatere de la 5mm.

[Personalizat]

Orice dimensiune pot fi personalizate pentru tine . Dacă wang pentru a imprima LOGO-ul dvs., se poate face ,de asemenea.Și cantitatea minima pentru comanda este de doar 500pcs. Puteți trimite LOGO-ul dvs. pentru a ne inainte de a comanda ,iar noi va vom oferi cel mai bun preț în funcție de LOGO-ul.

Metoda de transport maritim

Livra data

Taxa De Transport Maritim

China a trecut de aer e-mail

20-60 zile

Gratuit

DHL

5-7zile

Dacă aveți nevoie de acest lucru de două mod de transport maritim, pls lasă-mă să știu atunci când vă cumpărați saci.

EMS

7-15 zile

De REMARCAT: Dacă ai dar mai mult de 100usd, va oferim transport gratuit prin Express

1. În general, ne va livra comanda dvs. în termen de 5 zile lucrătoare de la primirea de plată, dar de livrare întârziere s-ar întâmpla ca noastre de depozitare schimba in fiecare moment, dacă aveți nevoie de ea urgent, va rugam sa ne contactati inainte pentru a verifica stocul.

2. Confirma Adresa și Numărul de Telefon pe care îl lași la noi. Numărul de telefon și codul poștal sunt foarte importante pentru oficiul poștal putea lua legătura cu tine în timp, astfel încât vă rugăm să verificați-l cu atenție pentru a evita orice inutile deranjează și pierdere poate aduce la tine.

3. Clienții sunt responsabili pentru orice taxe vamale, taxele de import, impozite și taxe percepute de către județ, fiecare civile este responsabilitatea pentru datoria lor. Vom face noastre cele mai bune pentru a evita sau a reduce taxele vamale de a declara elemente ca "cadou" sau să declare o valoare scăzută în factură. Dacă nu sunteți asigur câștigat reguli personalizate, vă rugăm să verificați cu dvs. personalizat în primul rând.

Servicii:

1.Politica de retur: Dacă nu te simți mulțumit cu articolele primite de la noi, iar elementul este diferit de descriere. Te rog, lasă-mă să știu. rambursare completă, de schimb sau de înlocuire este oferit. Doar în cazul în nevoie, vă rugăm să-l returna la noi în termen de 3 zile după ce-l primească.

Vă rugăm să Rețineți: nu vom reveni la costul de transport maritim sau nu ia costul de transport maritim înapoi la mine dacă nu e vina noastră. Sper că puteți înțelege asta.

2.Freedback & contactați-ne: Dacă sunteți mulțumit cu obiectele mele și servicii, vă rugăm să faceți-mi o favoare și să lăsați feedback-ul pozitiv. Bune feedback-ul este foarte apreciat. Dacă vă simțiți că nu sunteți de gând să mă lase feedback-ul pozitiv, vă rugăm să simțiți confortabil să lasă-mă să știu în primul rând. Eu vă va oferi o soluție bună.

Sunt fericit să răspundă la orice întrebare ați putea avea, astfel încât vă rugăm să nu ezitați să mă contactați. Voi încerca meu cel mai bun pentru a răspunde, nu mai târziu de 24 de ore, se așteaptă că suntem la sfârșit de săptămână.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.4kg (0.88lb.)
Dimensiunea Pachetului 30cm x 20cm x 20cm (11.81in x 7.87in x 7.87in)
Tip De Unitate mulțime (50 buc/lot)
Ocazie
Model Nici unul
Numărul De Model cb
Material Satin

Produse similare