Jinhao Dragon Phoenix Grele gri Clasic Chinez Noroc Clip Stilou

92.65lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Pachetul include : 1 X stilou 1Xpen cutie

Scopul nostru: de A oferi satisfacție de 100%!

Vă rugăm să trimiteți-ne e-mail dacă aveți orice îngrijorare cu privire înainte de vânzare și după vânzare, serviciul nostru pentru clienți sunt întotdeauna aici pentru a vă oferi un răspuns satisfăcător.

Plata:

Acceptam orice metode de plată folositor pe Vilatudor.ro. Puteți alege orice unul care este cel mai convenabil pentru tine. Pentru a proteja interesele tale, plata ta va fi temporar deținute de Vilatudor.ro, și nu va fi eliberat până când veți primi comanda si sunt multumit de el.

Livrare:

Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport. Vom trimite articol în termen de 1 zi lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată. Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate celelalte taxe vamale, taxe de brokeraj, drepturi și taxe de import în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru refuze transporturile. Apoi, costul de livrare nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.

Se întoarce:

Facem sau cel mai bun pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem. Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea, cumpărătorii ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. Dacă elementul nu sunt deteriorate sau pierdute atunci când acestea sunt returnate, ele byer va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere. Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

Culoare Nepotrivire:

Diferențele de culoare pot fi cauzate de alte motive, cum ar fi culoarea de reflecție în monitor, iluminare, fundal etc. Cu toate acestea, dacă credeți că produsul primit este de culoare greșită, vă rugăm să ne contactați pentru a vedea dacă o retrun sau de restituire este posibil

Feedback-ul:

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii. Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți. Vă mulțumesc foarte mult

Profesionale Furnizor Papetarie , bun venit wholesale !

Vilatudor.ro este o meserie bună plat, vom mări afacerea noastră aici și mări reputația noastră de servicii clienți excelente care a fost construit cu peste 10 ani de tranzacționare prin furnizarea de o mare valoare și sprijin pentru toți clienții noștri în Ebay. Cu zeci de mii de produse expediate, am înțeles lucrurile care contează pentru tine, cumpărătorul.

Vom căuta mereu cele mai bune produse de calitate, care este motivul pentru care putem sta cu încredere de promisiunea noastră de calitate pură, pură design.

Toate produsele sunt inspectate, în timpul fabricării și înainte de ambalare. De asemenea, am stoc o gamă completă de piese de schimb. Putem și vă va oferi fericit cu post-vânzare de servicii pe care o meriti.

Vom adăuga în mod constant noi produse de la magazinul nostru, așa că vă rog să veniți și vizitați-ne mereu!

Ca întotdeauna, dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să trimiteți un mesaj la echipa noastră de Servicii Clienți care sunt doar prea fericit pentru a ajuta.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 15cm x 15cm x 10cm (5.91in x 5.91in x 3.94in)
Numărul De Model 0976
Scris Punctul 0,5 mm
Tip stilou
Peniță Tip Tip Standard
Ambalare Cutie cadou
Peniță Material Din Oțel Inoxidabil
Material Metal
Aplicație Specială scris
Stilou Sfat Material Alte Metale

Produse similare