Noul design ipl-shr opta transport gratuit multă lumină ocupa de vanzare fabrica de en-gros toate piesele OEM

1 635.07lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


IPL mâner/multă lumină mâner

1).Picătură de transport maritim, putem picătură de transport maritim.trimite la client, adresa de livrare, atunci când plasați comanda.

2).Costul de transport maritim: faceți Clic pe "Transport și ambalare" tab-ul de pe pagina de detalii de produs, și veți vedea detaliile de livrare. Puteți calcula costul de transport maritim prin introducerea informațiilor necesare . 3). Timp de tranzit: China post air mail, în mod normal, elementul va sosi în termen de 15-25 zile lucrătoare după ce a fost postat. Cândva vamale sau caracterul problema va fi amânată câteva zile. Acesta poate fi de până la 30-45days.

4). Element de Prelucrare a Timpului: timp de procesare pentru o anumită ordine variază în funcție de tipul de produs și statutul de stoc. Cea mai mare parte, timpul de procesare poate fi de la 1 la 3 zile lucrătoare.

5).Taxele de Import: Impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Vom face toate bunurile ca cadou cu valoare scăzută. Dacă în țara ta și tu încă mai trebuie să plătească taxe vamale. E onoarea ta și responsabilitate

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 50cm x 40cm x 8cm (19.69in x 15.75in x 3.15in)
Greutate Pachet 2.0kg (4.41lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiune hair removal
Funcția accesoriu de frumusete
Numărul De Model IPL-O
Material Plastic

Produse similare