11 Inch Magic Arm 11" brațul pentru DSLR Rig aparat de Fotografiat pentru a Monitoriza Lampă cu LED-uri

34.68lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


11 Inch Magic Arm 11" brațul pentru DSLR Rig aparat de Fotografiat pentru a Monitoriza Lampă cu LED-uri

lui este un profesionist 11" articularea brațul perfect pentru lumina LED-uri, LCD monitor sau flash de lumină etc. pe camerele de supraveghere. Acest precise si durabile concepute magic braț cu blocare butoane de control pentru a elibera sau a mări tensiunea care poate da toate poziția de circulație. Acest articularea magic arm simplifică montarea, amplasarea și ajustarea la camera de corpuri de iluminat si alte accesorii. Caracteristici: Acest magic arm este cu Designul Precis, permite universal opțiuni de montare. Consumabile 1/4" șurub adaptoare pentru a se potrivi aparat de fotografiat, suport lampă și alte accesorii. Articularea design, cu un singur buton blochează toate pozitiile. Calitate superioara, precise și durabile de design. Caietul de sarcini: Lungime (Max): aprox. 285mm/11" Înălțime: aprox. 60mm/2.4" Max. Sarcină: până la 2 kg Greutate Neta: aprox. 255g Pachetul contine: 1× 11 inch Articularea Magic Arm super braț și flash de lumină nu sunt incluse

Feedback-ul

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Transport

Dacă alegeți transport gratuit,Ne va păstra dreptul de a schimba compania expres.

Nu putem garanta timpul de livrare pe toate intermational transferurile din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale,care pot afecta cât de repede produse este inspectat.

Vă rugăm să rețineți că,Cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare,comisioanele,taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.

Se întoarce Vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea,cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale,în Cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate,cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi,și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare. Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.Înainte de a returna produsele,vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi.Dupa ce da elementele la compania de logistică,vă Rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire. USD 12.73 /kilogram

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 22cm x 22cm x 11cm (8.66in x 8.66in x 4.33in)
Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
1 Fuction magic arm
Ambalare Da
element2
element de1
culoare Negru
modele pentru DSLR Rig camera monitor LED lampă
Tip studio
2 Fuction 11" brațul pentru DSLR Rig
Numărul De Model 11 inch
Starea noi
Nume De Brand ASHANKS
Pachet Da

Produse similare