Cablu wireless spate Masina Reverse camera pentru Sony CCD Honda 2005-2010 Honda Accord Civic Europa Pilot Odyssey pentru Acura TSX

69.76lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


TOP produs de vânzare

7colors 360 universal aparat de fotografiat

Fata|Lateral|Spate

46% din vânzări Video Auto Senzor de Parcare Inversă Backup Radar Asista Auto parcare afisaj Digital radar Pentru DVD TFT 15% off de vânzare

4 camere cutie de control cu card TF patru video înregistrate d patru DVR

25% din vânzări

(Vă rugăm să Rețineți: din cauza la produsele companiei noastre sunt în mod constant actualizarea, atunci când chip-ul de upgrade, linie de ghidare poate fi un pic diferit ,nu avem speciale observa ,vom actualiza rapid descriere fel ca produsul modernizate . desigur ,cumpărătorul poate contacta cu vânzătorul și a obține un nou mesaj înainte de a cumpăra. .)

Special Conceput

pentru Honda Accord Honda Civic Europa Pilot Odyssey pentru Acura TSX

În diferite țări, mașină de modele pot fi diferențiate vă Rugăm să verificați mașina original rezervat camera poziția dimensiunea înainte de a cumpăra ,vă mulțumim. Poate câteva din țară foto sunt diferite.

Există 2 stiluri pentru acest aparat foto(negru/alb Transparent) puteți selecta negru sau alb ,fir sau wireless aparat de fotografiat.

Stilul 1:negru pelerin

Style2:alb shell

Cablul de mai jos (6m cablu AV ca default)

(este implicit)

Dacă aveți nevoie ,trebuie să lăsați un mesaj pentru noi ,numai poate fi trimis din China ,nu se Poate selecta pentru limba rusă și SUA transport)

pentru Transmițător fără fir receptor arătat

1,atunci când vă conectați normal monitor 4.3 /5" ,DVD wihtout trigg er linie ,vă rugăm să selectați această

2,atunci când vă conectați GPS portabil pentru ,mufa este de 2.5 mm

NOTĂ IMPORTANTĂ: dacă vă va conecta 7" monitor sau DVd-ul cu inversarea declanșa linie.vă rugăm să aveți pentru a cumpăra wireless recei ver cu trigger line,și vă rog să

e-lea linia albastră este ACC inversarea linie de prioritate

Conexiune:

Probleme comune și soluții( Amabilitate răspunde la întrebări:)

( 1) Poate acest aparat foto instala pe r earview oglindă recorder ?

Nu, nu poate ,de Obicei, se poate conecta monitor TFT, oglindă monitor,RCA DVD ,dar nu pot să suport orice Driver recorder .

(2) camera Poate se potrivesc pe masina mea ?

În diferite țări, mașină de modele pot fi diferențiate vă Rugăm să verificați de înmatriculare auto capacul de lumină sau portbagaj de dimensiuni mână înainte de a cumpăra ,vă mulțumim.Poate câteva din țară foto sunt diferite.

(3)Face camera de la linia de referință?

acolo este linie de referință ca implicit pentru camera din spate

(4)Despre linia video, este AV sau AVIN(2.5 mm) pentru portabil?

AV este implicită,dacă aveți nevoie de AVIN ,vă rugăm să lăsați un mesaj urmați comanda(suporta doar Transportul din China ).

(5) .Ce imagine a avut loc bruiaj, splash screen, interferențe,instabilă, de culoare alb-Negru, atunci când sunt de mers înapoi?

1) imaginea devine alb-negru și color doar pentru a cumpăra un TV greșit sistem. Acest aparat foto încorporat în sistemul NTSC ca implicit,

dacă monitorul este sistem PAL, va fi arătat bruiaj , de culoare alb-Negru.

Soluție:

o. Vă rugăm să setați GPS-ul sistem TV ca automat în primul rând atunci când se utilizează, apoi a vedea dacă acesta încă poate seta sistemul.

Pentru că sunt mulți monitor cu sistem 2 în piață, se poate seta. Dar unele vechi de tip GPS nu se poate seta. Deci, vă rog, alegeți sistemul potrivit pentru a se potrivi aparat de fotografiat.

b. Vă rugăm să verificați dreptul de conexiune prin cablu de instalare.

c. Dacă soluțiile de mai sus încă nu pot face, vă rugăm să cereți locale masina profesionala a personalului de ajutor.

2) T a imaginii a avut loc bruiaj, splash screen , instabil, doar pentru că

tensiunea este mai mică decât ne sugerează.

Soluție:

Alt loc și folosind-situația se va avut loc unele din mașină, tensiunea de ieșire este diferită. Masina de mers înapoi nu este alimentat cu curent continuu,

se va adăuga un Impuls de semnal să deranjeze , asa ca va instabil .Deci, vă sugerăm să aveți nevoie de a verifica tensiunea fie ca 12V,sau vă rugăm să adăugați o întârziere de utilizat.

(6)mașina noastră avea video si cablu de alimentare,Puteți să-l folosească atunci când am cumpărat acest aparat foto?

Da, se poate, suport RCA plug. Dar vă sugerăm să nu folosiți youself cablu, pentru că linia poate fi îmbătrânire și definit diferit .

7 .Cum să instalați?

o. Pentru camera universal, se instalează prin 2 șuruburi și b ackrest sau .se poate repara aproape de locația l icense p târziu am reptului .

b. Pentru dedicat camerei , se instalează în l icense p târziu am reptului direct. Vă sugerăm să instalați aparatul de fotografiat profesionale c ar modificare și frumusețe, magazin Toate jetoanele descrierea de mai jos de mai jos camera CCD imaginea CCD camera este mare, clar, de calitate mai bună decât cele Colorate CMOS andCMD

NOTE: viziune de Noapte este doar în caz de lampă de mers înapoi, Imaginea vine de la real de înregistrare Video . Cum pentru a instala : caietul de sarcini:cipuri CCD descriere caietul de sarcini: Senzori de Imagine 1/3"CCD Color (implicit pentru a fi trimis)

1/3" pentru CCDSon y culoare Sistem TV NTSC/PAL(NTSC ca implicit,Daca vrei sistem Pal, vă rugăm să rețineți că) număr Efectiv de Pixeli 720X480/720x576 728X582/728x512 Zona de Detectare (mm) 3.3 x 2.6 3.3 x 2.6 Rezolutie (Linii TV) 520 600 iluminare Minima 0.1 Lux / F1.2 cu lED-uri 0.01 Lux/F1.2 Orizontală De Sincronizare.Frecvența 15.625 KHZ 15.625 KHZ Vertical Sync.Frecvența de 50 HZ 50 HZ Iesire Video 1.0 Vp-P75 Ohm 1.0 Vp-P75 Ohm AGC Auto Auto BLC Auto Auto Viziune de Noapte da Da IP Rating IP67~68 ip67~68 raport S/N Mai mult de 48dB Mai mult de 48dB Lentila F=1.8 F=1.8 Unghi Lentilă (Deg.) unghi larg Consum de Curent (mA) 85~115 de Alimentare (V DC) 12V 12V Temperatura de Operare (°.C) -

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 15cm x 10cm x 9cm (5.91in x 3.94in x 3.54in)
Greutate Pachet 0.25kg (0.55lb.)
Dimensiune baza noastră imagine
Lungimea de Cablu Video 6M
Tensiune DC 12V
Sistem TV PAL/NTSC(NTSC este default)
Senzor pentru SONY CCD HD
Tip De Material ABS
Nume De Brand HUIMU
în stoc Da
Shell Material Plastic
Fir sau Wireless Fir,Wireless
Tipul De Alarmă Vehicul De Rezervă Camere Video,Accesorii
Fir/wireless au opțiuni
Material Lentile Sticla

Produse similare