HappyFlute Onesize bambus bumbac scutec montat, naturale, AIO cânepă scutec, a se potrivi copii de la 5-15kgs,trebuie să poarte un capac scutec

48.45lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Stimate client,

Multumesc pentru timpul acordat pentru a citi acest mesaj. Există mai multe și mai mulți clienți cer pentru prețul en-gros, pentru o mai bună comunicare, ne-ar dori să lista unele raspunsuri de mai jos:

1.Dacă sunteți un angrosist și un plan de a comanda 50pcs, 100buc sau mai multe, pls lasa-mi un mesaj, aș dori să vă oferim ca pe cant. desigur , unele reduceri de ordin mai mare.

2.De ordin mai mare (50pcs,100buc sau mai mult), în mod normal, vom trimite colete prin express (DHL, Fedex, UPS, Arames sau SF-express etc.).Dacă preferați alții, vă rog să-mi spuneți.

3.Ne-am putea declara valoarea ai vrut, dar, probabil, ai nevoie de asemenea să plătească unele taxe de import. Plata pentru impozite este o obligație de cetățean, vă rugăm să nu pune costul pe mine dacă sunt percepute de către organele vamale. vă rugăm să verificați legislația înainte să-mi dea indicații.

Bucurați-vă de cumpărături

Copilul verde Magazin la Happy Flaut Birou

Unele mame noi poate nu știu ce este 'scutec montat', este un fel de scutec, fabricate din material absorbant, cum ar fi bumbac, bambus sau de cânepă, în mod normal, fără strat impermeabil. Pentru heavy wetters, ar putea fi necesar pentru a purta un scutec rezistent la apa capacul exterior, sau altceva, se va scurge.

Aici confirmă acest scutec montat nu este rezistent la apă, aveți nevoie pentru a pregăti un scutec rezistent la apa capacul exterior, puteți cumpăra capac scutec din magazinul nostru.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.001kg (0.00lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 10cm x 15cm x 10cm (3.94in x 5.91in x 3.94in)
Nume De Brand HappyFlute
Material bambus
Numărul De Model L
Tip De Element Scutece
Clasificarea Scutec
Dimensiune onesize, S M și L reglabile
Cantitatea 300
Potrivit greutate 5-15 kg
Gen Unisex
Intervalul De Vârstă 19-24 luni,10-12 luni,4-6 luni 7-9 luni,13-18 luni

Produse similare