LINKWELL 1 BUC 45x45cm Retro Negru Stil American Globe Tellurion Peștera Garaj Pânză groasă de sac Acoperă Pernă față de Pernă Acasă Astroscope

45.82lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


LINKWELL 1 BUC 45x45cm Retro Negru Stil American Globe Tellurion Peștera Garaj Pânză groasă de sac Acoperă Pernă față de Pernă Acasă Astroscope

Denumire produs: Perna Acoperi CC1203-6 Dimensiune: 18"x 18"(45cm x 45cm) Material: Lenjerie de pat din Bumbac Greutate: 170g Model : modelul este doar în partea din față, partea din spate este lenjeria de culoare naturala închidere Fermoar Ascuns Pernă Acoperă doar, nu includ introduce.

----------------------------------------------------------------------------------------- Observații: 1. Toate husele pernelor sunt realizate manual, deci nu poate fi de 1-2cm abatere exista. 2. Există o ușoară diferență între imagine și elementul real cauzate de lumina luminozitate. 3. Ar fi bine să adăugați sare în apă pentru prima spălare, în scopul de a păstra culoarea proaspete.

1. Despre Transport

1.1 Suntem mai mult decât fericiți să combine elementele într-un singur transport.

1.2 asigurare de Transport maritim nu este necesară, dar dacă aveți nevoie, nu ezitați să anunțați-ne. 1.3 taxe de IMPORT, impozite și taxe nu sunt incluse în elementul de preț sau de transport maritim și de manipulare. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

1.4, vă RUGĂM să verificați cu dvs. țării biroul vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

1.5 Produs va fi livrat în termen de 3 zile lucrătoare de la primirea de plată. Și, de obicei, va sosi în termen de 14 bussiness zile în statele UNITE ale americii, 15-21 afacere de zile de la UE, UA etc. Dacă aveți nevoie de elementul mai devreme~vă rugăm să ne contactați pentru poștale suplimentare.

2. După Vânzări

Retururile sunt acceptate de restituire sau schimb egal în termen de 14 zile. Toate costurile de transport pentru retur sunt contul de cumpărători.

3. Satisfacție De Garantare

3.1 scopul nostru este satisfactia Dumneavoastra. Ne străduim pentru a obține satisfacție de 100%.

3.2 în Cazul în care nu sunteți mulțumit, vă rugăm să ne anunțați ÎNAINTE de a părăsi orice feedback negativ sau neutru. Vom face tot ceea ce în mod rezonabil adecvată pentru a corecta situația.

4. Contactati-NE

Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați. Vom răspunde la tine în termen de 24 de ore, și de a face tot posibilul pentru a rezolva orice problema pentru tine.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 23cm x 16cm x 2cm (9.06in x 6.30in x 0.79in)
Greutate Pachet 0.17kg (0.37lb.)
Tip De Unitate bucata
Model Glob
Utilizare-1 Dormitor
Utilizare camera de zi
Numărul De Model CC1203-6
Aplicabile Canapea Canapea Extensibilă
Technics Manual
Utilizare-2 Masina
Dimensiuni în CM 45*45cm
Nume De Brand LINKWELL
Utilizarea Scaun,Decorative,Mașină De
Material Lenjerie / Bumbac
Forma Pătrat
Umplutura
Stil Simplu
Dimensiunea în inch 18"*18"
Model Tip Print
Caracteristică American
design Negru

Produse similare