Transport gratuit-Masina de retehnologizare DVD cadru,DVD panoul de Bord Kit,Fascia,Radio Cadru,cadru Audio pentru 06 Ford Focus,tranzit 2DIN

89.22lei

Adauga la lista dorintelor

Piese De Interior

Descriere produs


UTILIZARE:

Pentru universle dvd player să fie instalat pentru cele mai multe tipuri de mașini,în afara variază

nu poate îndeplini bine,deci trebuie să instalați cu acest fel de cadru pentru a face perfect instalare.

Descriere:

1.Material: ABS

2. Runda frontierele interioare pe loc de DVD

3. Dimensiune: 178*102MM sau 173*98MM

4. Mai mult de 200 de modele de DVD cadru, mai multe modele si cantitati va rugam solicitare noi.

Prietenos reamintesc:

Există diferite dimensiuni interioare de DVD-cadru pentru toate tipurile de masina,unii au ambele variante, vă rugăm să verificați dimensiunea de instalare DVD player întâi. Orice indistinction, vă rugăm să contactați cu vânzător în primul rând, pentru a evita cumpărarea greșit cadru .

Notă:

1.Freeshipment setare este tot expediate prin HongKong Aer parcelă înregistrat sau China poștale aer parcelă,se va lua 20-30 de zile sau mai mult de 30 de zile pentru a obține elementul.Că transportul maritim este mai ieftin mod de transport maritim, dar lent și instabil. Uneori și rapid, uneori lent. Și exact informațiile de urmărire nu poate fi arătat on-line imediat. Atunci când cumpărătorii selectați această transport maritim, vă rugăm să așteptați pentru produsul cu răbdare . Dacă doriți urgengtly,vă rugăm să ne contactați pentru a ne plăti mai mult costul de transport maritim pentru a trimite prin EMS sau DHL.

2.Pretul nu include taxe vamale și comision dacă se întâmplă, orice taxă vamală și de taxa cauzate de acest lucru, cumpărătorul ar trebui să plătească de unul singur, ne va face mai mic pret de pe factura,poate fi doar USD20 sau USD10 pentru a evita fiscală ridicată. Dacă nu sunteți de acord, vă rugăm să nu cumpere, pentru a evita probleme

3.Pentru defecte de produs cauzate de transport,nu putem acoperi responsabilitatea,deoarece este fabricat din plastic,vom încerca să împacheteze bine, dar dacă a fi puternic atacat în timpul tranzitului,nu putem garanta.Dacă vă este frică de acest lucru,vă rugăm să nu cumpere.Atunci când vei ajunge pachetul,e borken, vă rugăm să refuze de a primi.

4. Ramele sunt realizate de cea mai mare fabrica din China de aceste produse, se va întâlni corect mașinile,vă rugăm să verificați cadru aspectul în primul rând, dacă se potrivește masina ta.apoi se face comanda.

Feedback-ul:

ne pasă de clienții noștri fideli și să înțeleagă preocupările și frustrările s-ar putea avea,

și vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele. Ne străduim să răspundem la toate e-mailurile cât mai repede posibil,

dar din cauza e-mail de mare volum se poate lua timp pentru noi de a răspunde. Multumesc anticipat pentru răbdare!

Contactați-ne înainte de a părăsi un negativ, vom găsi o soluție pentru a satisface cerințele dumneavoastră și de a spori satisfacția.

TRANSPORT GRATUIT ESTE DE HK POȘTALE AER PARCELĂ SAU CHINA AER PARCELĂ NUMAI,DACA AI NEVOIE URGENT,VĂ RUGĂM SĂ NE CONTACTAȚI ÎN PRIMUL RÂND PENTRU A MODIFICA EFECTIV COSTUL DE TRANSPORT MARITIM.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 13cm x 30cm x 32cm (5.12in x 11.81in x 12.60in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Lățime Produs 12cm
Tip De Material ABS
An 2006
Tip De Element Măști
Nume De Brand LONGSHI
Nume Culoare Negru
Caracteristici Speciale pentru 06 Ford Focus,tranzit 2DIN
Masina Face Marca Auto Ford Focus/ Transit
Numele Modelului FR 001
Articol Greutate 0.5kg
Înălțime Element 1cm
Extern De Certificare De Testare ISO9001
Element De Lungime 23cm

Produse similare