9x12cm logo-ul personalizat organizator de bijuterii cadou sac de lenjerie de pat din bumbac cordon șirag de mărgele container de depozitare sac de nunta favoruri de partid 50 buc/lot

64.55lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Despre Personalizate Sac: puteți selecta vrei tesatura de culoare ,culoare de ață,dar dă-mi numărul de culoare. vă rugăm să lasat mesaj in comanda dumneavoastra. Exemplu: cumperi 200pices diferite sac de culoare. poti sa-mi lasi mesaj de Culoare SKSQMSD10 ,Șirul C1, Cantitate 100perpelesti ,Culoare SKSQMSD15 ,String C3 ,Cantitate 100perpelesti.

Despre Imprimare Logo: în Cazul în care comanda de mai sus 50USD ,am posibilitatea de a imprima logo-ul gratuit. Dacă comanda dumneavoastră mai puțin 50USD, și u încă nevoie de a imprima logo-ul , plus 5USD pentru logo-ul de imprimare cost , doar pentru acest link cu bagajele împreună ( ) și trimite-mi logo-ul dvs.(trebuie să fie foarte clar HD logo-ul ) pentru mine. Voi face imagine virtuală confrim cu tine ,când am primit comanda .

Despre Retur: Vom face un model virtual pe imagine pentru a confirma cu tine după ce primim comanda dvs. ,după ce ați confirmat că va aranja imediat de producție, și apoi nu poate fi schimbat, un alt important de produse personalizate nu ne putem întoarce. Deci, vă rugăm să confirmați că doriți material, culoare, logo-ul de localizare, logo-ul de culoare și așa mai departe . Tesatura Caracteristici: Componente și conținut: 80% bumbac 20% poliester greutate: 170g / metru pătrat Acest lucru este de înaltă calitate, bumbac și lenjerie de pat tesatura Bumbac și lenjerie de pat tesatura este din bumbac și lenjerie amestecate. Comparativ cu ordinare tesaturi, tesaturi fi bine sudoare de absorbție, o bună ventilație și evacuare în timp util de umiditate să-l păstrați uscat și blând. Pentru a preveni mucegai, anti-bacteriene, anti-alergie, nu este ușor să rămânem miros urât. SFATURI ,Ca materialul este flexibil, există o anumită eroare în manual, vă rog să mă iertați, dar vom face tot ce putem pentru a reduce eroarea.

Geanta De Culoare Opțiuni:

Cablul Opțiuni:

Fabrica De Show:

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate mulțime (50 buc/lot)
Greutate Pachet 0.35kg (0.77lb.)
Dimensiunea Pachetului 19cm x 9cm x 9cm (7.48in x 3.54in x 3.54in)
Numărul de Pc-uri 50pcs
Numărul De Model JCSKMM
Produs Bijuterii Sac De Ambalare
Nume De Brand HDE SAC
Evenimente Si De Petrecere Tip De Element cadou de bomboane de ciocolată de Suveniruri bijuterii dulciuri cookie
Ocazie petrecere de nunta de craciun
Clasificarea Set
Caracteristică Eco-Friendly
Type2 Saci De Depozitare
Type1 De Halloween, Crăciun, Anul nou, ziua de nastere
Punga De Cadou Dimensiuni 9x12cm
Model Fata,Băiat și Fată,Stele,Zăbrele,Desene animate Figura,Nici unul,Fluture,cu Dungi,Zebra,Arhitectura,Animale,Dot,Alimente,Coroana,Masina de Desene animate,Copaci,Flori,Haine,Înger,Numărul,Mustață,Inima,Plante,Chevron,Culoare Solidă,Mireasa si Mirele,animale, Desene animate,Scrisoare,Iubitorii de
Utilizarea bijuterii cadou
Forma Pătrat
Material lenjerie de pat din bumbac pur

Produse similare