5 Perechi/Lot Nou de Sosire Bumbac pentru Bărbați Sosete Casual de Afaceri Grila de Șosete pentru Bărbați de Iarnă Om Cald Șosete Echipajului Mens Sosete

35.85lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Informațiile de culoare:

1. Lucrăm din greu pentru a oferi cea mai bună reprezentare a stilului și culoarea produsului prin fotografii și descrieri.

2. Ca Cumpărătorul este responsabilitatea dumneavoastră de a citi și de a înțelege de culoare descriere ca este culoarea elementului sunteți de cumpărare. Dacă nu sunteți sigur, vă rugăm să e-mail pentru clarificare.

3. Culoarea reală a elementului poate fi ușor diferit față de imaginile prezentate pe site-ul cauzat de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea.

4. Vă rugăm să alegeți produsul cu atenție și de a pune toate întrebările înainte de licitare. Ne place întrebări, întrebați-mă!

Transport Termenii:

1. Elementul vor fi expediate prin e-Mail de Aer prin China Post Air Mail oficiu în termen de 1 zile lucrătoare de la primirea plata compensate.

2. Este nevoie de aproximativ 20-35days. Alte țări 25-50days.

3. Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

4.Cândva par Avion ar putea pierde unele expeditii, va vom returna prețul de elementul excluzând taxa de transport atunci când nu se poate obține postul.

5. Noi bun venit cumpărători din întreaga lume.

6.Transport la: întreaga Lume.

Feedback-ul:

Dacă sunteți mulțumit cu serviciul nostru și de produs, Ne așteptăm feedback-ul pozitiv și 5 stele de vânzător detaliate de Evaluare,

Vom face același lucru pentru tine. dacă aveți anyproblem sau nu este mulțumit cu produsul și serviciul nostru,

vă rugăm să nu ezitați să ne contactați oricând înainte de a lăsa alte feedback-ul, vă vom răspunde în termen de 24 de ore. Vă mulțumesc!

Bucurați-vă de cumpărături aici!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 22cm x 11cm x 5cm (8.66in x 4.33in x 1.97in)
Greutate Pachet 0.12kg (0.26lb.)
Tip De Unitate mulțime (5 Perechi/lot)
Material Bumbac
Numărul De Model Șosete pentru bărbați
Ciorap Tip Rochie
Dimensiune One Size
Gen Bărbați
Tip De Element Ciorap
Grosime Standard
Mare Echipa

Produse similare