Neewer 3 Buc Kit Filtru pentru DJI Mavic Pro Drona Quadcopter CPL ND8 ND16 Filtre Lentile Realizate din Sticlă Optică Multi Acoperite negru

62.98lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


-----------------***------------------------***------------------------***----------------------***-----------------------------

1.Neewer Magazin Oficial este SINGURUL vânzător autorizat de Neewer în Vilatudor.ro.

2. Toate elementele sunt prevăzute cu acces Gratuit la serviciile de Transport maritim , cu număr de urmărire pentru a urmări.

3.Vă rugăm să adăugați magazinul nostru in magazinele tale preferate, ca acest magazin va avea noutăți și PROMOȚII MARI acum și apoi.

4.Toate Neewer Produse din magazinul nostru, va oferim 2 Luni de garanție , vă rugăm să nu ezitați să cumpere!

5. Toate produsele din acest magazin au valori din SUA și marea BRITANIE stoc , dacă e nevoie, vă rugăm să contactați serviciul clienți înainte de Cumpărare.

6. Suntem deschiși la sugestii și idei pentru orice altceva, în cazul în care există probleme după ce am primit pachetul , vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți , ne vom ocupa pentru tine cât mai curând posibil. Dacă nu există nici o istorie de comunicare, doar un feedback negativ, nu ne va ajuta pentru a rezolva după vânzări probleme. Și niciodată nu va fi capabil de a cumpăra orice produse din acest magazin.

Transport Gratuit

Neewer 3 Buc Kit Filtru pentru DJI Mavic Pro Drona Quadcopter Include: CPL, ND8 și ND16 Filtre Lentile, confecționate din Sticlă Optică, Multi Acoperite, Cadru din Aliaj de Aluminiu (Negru)

Special conceput pentru DJI Mavic Pro.

Filtrele sunt concepute pentru a rămâne pe aparat de fotografiat în timpul de pornire și de calibrare.

Design Ultra-Light (0.05 uncie / 1.42 grame) pentru buna gimbal operațiune poate evita cauzarea gimbal la suprasarcină.

Realizate din HD sticlă optică, care poate crește de transmisie a luminii, fără colțuri întunecate.

Cadru din aliaj de aluminiu inel de etanșare o face a avea o mai bună etanșeitate, care poate evita care se încadrează sau de a pierde.

Acoperire multistrat design face filtre lentile usoare si durabile.

Este ideal pentru fotografie în aer liber, capturarea mai bune imagini și videoclipuri.

Polarizor Circular Filtru CPL:

CPL filtru pentru lentile ia mai bogată de fotografii pitorești și îmbunătățește claritatea în obiectele îndepărtate prin tăiere prin ceață și creșterea saturația culorilor

Densitate neutră ND8 ND16 Filtre Lentile:

ND filtre lentile reduce cantitatea de lumina care ajunge la film, fără a afecta culoarea (ND8 reduce expunerea cu 3 opriri; ND16 reduce expunerea cu 4 opriri).

Obiectiv ND filtre vă permit să aibă mai mult control al quadcopter este diafragma, timpul de expunere și sensibilitatea senzorului de setări și pentru a produce o adâncime superficială a câmpului, sau de a realiza o fotografie mai clară.

Caietul de sarcini:

Culoare: Negru

Material: HD Sticlă Optică; Cadru din Aliaj de Aluminiu

Fiecare Filtru Greutate: 0.05 uncie / 1.42 grame

Dimensiuni în ambalaj: 0.8 x 3.6 x 3.7 cm / 2.1 x 9.2 x 9.4 cm

1 x Lentile cu Filtru CPL

1 x Lentile cu Filtru ND8

1 x ND16 Lentile cu Filtru

NOTĂ: 1. Aceste filtre pot fi montate NUMAI atunci CÂND stocul inițial de filtru este încă în vigoare. Vă rugăm să capacul filtrului de fir de aur pe obiectiv atunci când instalarea, sau drone va raporta o camera gimbal eroare care rezultă din acesta poate să nu funcționeze corect.2. Quadcopter nu este inclus

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 10cm x 9cm x 2cm (3.94in x 3.54in x 0.79in)
Greutate Pachet 0.05kg (0.11lb.)
Tip De Unitate bucata
Tip ND
Nume De Brand NEEWER
Numărul De Model 10090108
Pachet Da

Produse similare