XYCING PN 448033 3 Pin Deutsch Adaptor pentru X-Camion USB Link-ul Diesel de Camion Diagnostica Interfață - SF86

68.63lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Acesta este doar un cablu adaptor pentru XTruck USB Link-ul Diesel de Camion Diagnoste Interfață, nu se poate folosi singur!

Lista De Pachete:

1 buc x PN 448033 3Pin Deutsch Adaptor

Noi sprijinim Paypal și următoarele metode de plată. Toate plățile efectuate de pe Vilatudor.ro sunt prelucrate și protejate de către Cumpărător a Sistemului de Protecție.

1, vă Rugăm să verificați adresa dvs. cu atenție înainte de plata. Orice schimbare, vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil. Numărul de urmărire va actualiza pe Vilatudor.ro după ce elementul este livrat.

2, taxe de Import, impozite și alte obiceiuri legate de taxe nu sunt incluse. Noi, de obicei, declara pret mai mic pe factura/factura, pentru a evita unele posibile taxe vamale sau taxe fiscale. Dacă coletul ajunge stricte inspectate de către personalizat, tu încă mai trebuie să plătească impozit pentru a șterge personalizate. Nu vom suporta taxele vamale. Dacă aveți cereri speciale, vă rugăm să ne contactați.

3, vă Rugăm să deschideți coletul la posta ofițer de prezența lui, dacă coletul deteriorat sau gol(furate), vă rugăm să întrebați la oficiul poștal pentru a oferi un document oficial, mai ales solicitării de hârtie.

1, garantia este de 12 luni. Dacă aveți orice produs de calitate problema, vă rugăm să ne contactați pentru confirmarea, vă puteți întoarce înapoi la noi pentru reparare, de înlocuire sau de restituire. Noi nu suntem responsabili pentru orice daune fizice sau daune cauzate de către cumpărător utilizarea incorectă.

2, Toate produsele returnate trebuie să fie cu ambalajul original și să ne ofere on-line număr de urmărire.

1, Ne străduim pentru a face clienții mulțumiți. Vă rugăm să lăsați-ne 5 stele feedback-ul, dacă sunteți mulțumit cu produsul sau serviciul nostru. Multumesc!!!

2, Dacă nu sunt mulțumiți când primesc ordine, sau au nevoie de orice ajutor atunci când utilizarea, vă rugăm să nu ezitați să contactați cu noi. Vă mulțumesc!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Dimensiunea Pachetului 24cm x 19cm x 2cm (9.45in x 7.48in x 0.79in)
Caracteristici Speciale conectorul obd2
Extern De Certificare De Testare CE
Lățime Produs 5cm
Nume De Brand XYCING
Element De Lungime 24cm
Înălțime Element 2cm
Tip De Element Diagnosticare auto Cabluri și Conectori
Versiune Hardware 2017
Electronice No
Versiune Software 2017
Articol Greutate 0.3kg
Numele Modelului SF86
Tip De Material Plastic

Produse similare