Fierbinte de Vânzare,Pentru Aprilia RS125 Părți 2007 2008 2009 2010 2011 RS 125 07 08 09 10 11 Motocicleta ABS Carenaj Kit (de turnare prin Injecție)

1 607.01lei

Adauga la lista dorintelor

Rame Si Accesorii

Descriere produs


Pentru Aprilia RS125 2007-2011 Motocicleta Carenajele Set Complet de Motociclete Carenajele /Biciclete de Sport a Caroseriilor Material: de Înaltă Calitate Plastic ABS,Fabricat Folosind Ediția Originală Tehnologie de Turnare prin Injecție Brand: Pentru Aprilia DESCRIERE: Pentru Aprilia RS125 Motocicleta Carenajele Pentru Aprilia RS125 Motocicleta a Caroseriilor Pentru Aprilia RS125 Sport Biciclete kituri de Corp, se Potriveste Pentru Aprilia RS125 2007-2011 Detalii: .18 Piese .Pre-Forate pentru Montarea de Precizie .Include Scut Termic Tehnologia .De Înaltă Calitate Vopsea De Locuri De Muncă .Gratuit parbriz

Dacă ai nevoie de Universal Motocicleta Carenaj Șuruburi Șuruburi Kit ,

- Despre noi -

Suntem Locație În GuangZhou, China -Cel Mai Mare Motor Accesoriu De Piață În China. 90% din piese moto de vânzare sunt venit de pe această piață! Nu suntem re-vânzător, toate Produsele noastre kituri vin din fabrica direct! Controlul nostru de calitate este de neegalat.

Suntem cea mai mare motocicleta carenaj fabrici,Multe internațională piese de motociclete dealeri pentru a coopera cu noi.În fapt, EBAY si multe alte online store carenajele sunt venit din fabrica(sau copie sua).

Personalizat Carenajele:

Putem Furniza Personalizate Carenaj(Include Curse carenaje) serviciul de la orice tip de motocicleta carenaj. Putem Face orice Autocolante pe carenaj, dacă aveți această cerință, vă rugăm să ne feedback-ul. În caz contrar,vom urmări imagini de online show la producție, acest serviciu este gratuit.

Unele Carenaj kituri nu include capacul Rezervorului + capacul din Spate ,Dar dacă aveți nevoie de ele,vă rugăm să ne contactați

Locuri de Muncă vopsea: Suntem de Înaltă Calitate Vopsea de locuri de Muncă,Cu 3 straturi de pictura pentru a asigura o viață mai bună în timp. două strat transparent + decalcomanii ,dacă aveți nevoie de gol nevopsite carenaj va fi mai ieftin. Facem color(proiectare) este foarte aproape de imagini on-line, dar nu poate fi exact la fel (non-OEM) ,Toate de piață sunt de așa natură; va putem trimite poze pentru a confirma înainte de expediere, dacă avem nevoie de acest lucru,Ordinea și feedback-ul la noi.

De turnare prin injecție: 100% montarea, de înaltă Calitate ABS Plastic,Mai scumpe de Compresie Mucegai: de Brand nou aftermarket Carenaj (non-OEM), 93% aceeași echipare originala carenaj, Poate că trebuie să facă unele ajustări, astfel încât acesta poate fi instalat perfect , Am recomandările te duci la motociclete profesional atelier de reparații pentru a instala carenaj kit.

Transport:

Am aproape poate livra la orice adresă din lume,Ca și pentru metoda de transport maritim, puteți alege sau Feedback-ul cu metoda de transport maritim, atunci când plasați comanda on-line.

Aceasta va dura ceva timp pentru producție,Comenzile vor fi expediate dupa 7-20 zile lucrătoare de când am primit plata.

NOTE: taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului,Tot piața este astfel; Dacă aveți nevoie de "Comercial Invoice.xls" pentru vămuire,vă Rugăm să ne contactați,Vom trimite la tine, Dacă refuză să plătească toate taxele, Că bunurile de retur sau alta, trebuie să compenseze toate pierderile

Feedback-ul:

Vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problema, Spune-ne înainte de a părăsi orice feedback negativ sau de deschidere, orice disputa de pe site-ul, în caz Contrar,va intra nepoftit cumpărătorului lista neagră

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 12.0kg (26.46lb.)
Tip De Unitate Set
Dimensiunea Pachetului 50cm x 50cm x 60cm (19.69in x 19.69in x 23.62in)
Lățime Produs 23inch
Articol Greutate 12kg
Tip De Material De înaltă Calitate ABS Plastic
Numele Modelului RS125
Tip De Element Acoperă & Stucaturi Ornamentale
Element De Lungime 33inch
Nume De Brand ROKALAM
Motobike Face Aprilia
Înălțime Element 55inch

Produse similare