12pcs 15ml Albastru Cobalt Sticla cu Pulverizator w/ Negru Ceață Fină Pulverizator de ulei esențial de sticle goale containere cosmetice

57.81lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


De bună Calitate și Bine Ambalate Capacitate: 15ml Cantitate: 12pcs Utilizare: uleiuri Esențiale sticle, Aromoterapie sticle, Parfumuri Sticle Pachetul Inclus: 15ml Albastru de Sticlă Sticle de Spray---12buc Notă: Dacă doriți pentru a face en-gros sau doriți rapid de transport maritim expres. vă rugăm să ne contactați.

Plata se accepta doar Alipay, Toate principalele carti de credit sunt acceptate prin plată securizat procesor ESCROW. Plata trebuie să fie finalizate în termen de 7 zile de la comanda. Shippment Am expediat în întreaga țară, cu excepția unor țări Comanda va fi expediată în termen de 2-3 zile lucrătoare după ce plata este eliminat. Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale, taxele de import și predarea taxe la destinație. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare sau de a cumpara. La cele mai multe dintre țările durează aproximativ 15-30 de zile, dacă nu puteți primi comanda în total 30 de zile, vă rugăm să ne contactați, vom rezolva pentru tine! Feedback-ul comentariul Tau este foarte important pentru afacerea noastră. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ia un minut să ne dea un feedback pozitiv. Vă rugăm să ne lăsați 5 stele feedback-ul. Dacă nu sunteți mulțumit cu oricare dintre elementele, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback neutru sau negativ. Vom rezolva problema, pentru că noi credem că totul ar putea fi rezolvate prin comunicare. VĂ MULȚUMESC! Contact Datorită diferenta de fus orar, vă rugăm să permiteți-1-2 zile pentru a obține dvs. de e-mail a răspuns. vă mulțumim pentru dvs. de înțeles.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 20cm x 20cm x 15cm (7.87in x 7.87in x 5.91in)
Tip De Unitate mulțime (12 piese/lot)
Greutate Pachet 0.6kg (1.32lb.)
Ambalare 6~10
Etanșare Tip Negru Ceață Fină Pulverizator
culoare Albastru
Numărul De Model MGB143*12
Uz Industrial Ambalaje Cosmetice, Laboratorul De Marfa
Stil Boston Rotund
Cantitatea 12pcs
Dimensiune S
Capacitate 15ml
Tip De Element spray-urile
Nume De Brand CHZHG
Utilizarea Uleiuri esentiale, uleiuri de Aromoterapie, Parfumuri
Material Sticla
original China
Tip Depozitare Sticle Și Borcane
Caracteristică Eco-Friendly
Condimente Recipient stiluri capac

Produse similare