15.5"/strand Sus Forate Albastru Agate Naturale de Cuarț Geode Druzy formă neregulată Placa Nugget Margele,Prime Prin Drusy Felie Pandantiv Bijuterii

55.27lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Material: Naturale Agat Drusy Forma: Placa de Culoare: Albastru&Negru Dimensiune: 11-20x23-44mm

Cald prompt

Buna ziua,Stimate Cumpărător,bun venit pentru a vizita magazinul nostru,dacă aceste elemente să fie de interes,dar încă mai ezita și îndoieli,vă rugăm să nu vă grăbiți să plecați, vă rog să-mi dați o șansă de a servi prin trimite scrisori sau trademanager stație,vă rugăm să contactați cu mine și ne va fi să acorde o mare atenție la întrebarea ta și te fac să ne satisface.Așteaptă cu nerăbdare să coopereze cu tine

Pachetul Detaliu : Fiecare comandă este trimis folosind plic cu Bule sau multil ayer cutie de carton . Acesta protejează elementele din deteriorarea în transitm, atunci când ajunge la fiecare clienții'hand.

Shopping ----- Articole expediate în termen de 1-5 zile lucrătoare după ce plata a fost confirmată. ----- Pentru elementele de transport gratuit, vom folosi HK sau China Post Air Mail: produs(e) 2kgs

----- Fiecare parcelă va fi având un număr de urmărire pentru urmărire.

----- Elementul(s), de obicei, durează 10-30 de zi pentru a ajunge la cele mai multe dintre țări. Pentru unele țări sau zone rurale, poate dura chiar mai mult timp, ca urmare a nu frecventa aeriană și de inspecție de către autoritățile vamale.

----- Dacă doriți element(e), rapid sosire ,vom folosi EMS sau DHL sau UPS , care durează de obicei 3-5 zi pentru a ajunge, dar trebuie să se acorde o suplimentare de $ 20 .

----- Dacă aveți orice specială requiremant, nu ezitati sa ne contactati !

Plata

----- Plata este de așteptat să fie primite în termen de 3 zile de licitații de aproape.

----- Escrow nostru este de preferat metoda de plata,avem, de asemenea, accesori pt diferite plăți de către T/T,Western union,Money gram și altele.

Politica De Returnare

Cand voi primi produsul, dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați în termen de 3 zile. Vom fi prima dată pentru a rezolva problema. Satisfactia dumneavoastra este nostru de servicii de scop!

Vă rugăm să lăsați feedback-ul dumneavoastră pozitiv

pentru că suntem un nou vânzător, astfel încât feedback-ul dvs. este important pentru noi va cumpărătorii cel mai mic pret si servicii bune. Dacă suntem atât de neînțelegere, vă rugăm să nu mă grăbesc rău sau feedback-ul neutru. Vă rugăm să comunice cu noi, putem garanta cel mai mare efort pentru a asigura interesele dumneavoastră,vă rugăm să ne înțeleagă.

Suntem specializati in vairous piatra margele si tot felul de bijuterii. Ținem fondatori bijuterii fantezie de a face provizii pentru a face unic lucru, și eu sunt foarte fericit de a împărtăși de ele pentru mai mult de creatori la fel ca mine. vom încerca noastre cele mai bune pentru a adăuga noi margele de 4-5 ori în fiecare săptămână pentru a face magazinul meu proaspete. Avem stoc mai mare și pot oferi prețul cu ridicata. Dacă ai nevoie de o cantitate mai mare sau rapid de transport maritim, vă rugăm să nu ezitați să mă contactați.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Dimensiunea Pachetului 8cm x 9cm x 13cm (3.15in x 3.54in x 5.12in)
Tip De Unitate bucata
Dimensiune 11-20x23-44mm
Forma Placa
culoare Albastru&Negru
Element De Forma Placa
Articol Diametru 11-20mm
Diametru Exterior 25mm
Numărul De Model EFTZ049
Tip De Element Margele
Nume De Brand srbstsq
Lungime Approx 15PCS& 15.5 inches/strand
Fine sau de Moda Moda
Material Naturale Agat Drusy
Locul de Origine Guangdong China (Continentală)
Articol Greutate 150g

Produse similare