ADLN 2017 Rochii de Mireasa de Culoare Coral Iubita fără Mâneci Tul Rochii de Mireasa Rochie de Minge Vestido De Noiva Cu Alb Aplicatiile

545.83lei

Adauga la lista dorintelor

Nunti & Evenimente

Descriere produs


1. Ca un vanzator cinstit, va garantam rochia va fi de 90%-99% la fel ca original imaginea de mai jos . Daca vrei 100% exact același lucru, te rog iartă. Nu există două exact același pleacă în lume. Nu putem garanta, astfel încât vă rugăm să nu plasați comanda în cazul în care încă insistă 100% similitudine. Multumesc pentru undertstanding.

2. Rochii nu include orice accessaries precum voaluri, manusi, combinezon interior și așa mai departe. Licitatia este doar pentru rochie! Dacă doriți accessaries, vă rugăm să ne contactați!

3. Dimensiunea personalizate (Inclusiv Plus Dimensiune)/ Culoare trebuie cost suplimentar USD30.00.

4. Orice modificare de Dimensiune/Culoare/Cereri Speciale nu sunt acceptabile după comanda mai mare de 24 de ore.

5. Dacă doriți să anulați comanda: Vom accepta rambursare completă în termen de 24 de ore de la plasarea comenzii; există doar 50% rambursare parțială după ce plasa comanda mai mult de 24 de ore(50% este costul de materialul nostru).

6. Am Promisiunea de Transport Rochie termen de 10-15 zile(nu ordine), de obicei, expediate prin China Post mod de transport maritim și acest lucru este gratuit.

Timp de livrare: 15-30 de zile lucrătoare pentru destinațiile importante, nu de la distanță țări.

Dacă ai nevoie urgentă, vă rugăm să ne contactați pentru a navei de transport rapid(cum ar fi DHL,Fedex...), dar acest lucru este nevoie să plătească taxe suplimentare. în caz contrar, vom insista transport prin china post air mail.

Satisfactia dumneavoastra este de cea mai mare importanță pentru noi.

La sosirea pachetului, vă încurajăm să verificați și asigurați-vă că rochia sau îmbrăcăminte a fost făcut la dimensiuni standard sau personalizate măsurători care ați specificat-o. Încercați pe rochia ta sau haine cât mai curând posibil, fără a scoate tag-uri, modificarea, sau masina de spalat rochia. Dacă sunteți returnarea sau schimbul de rochii, haine sau accesorii, vă rugăm să asigurați-vă că acestea sunt în starea lor originală - nepurtate, nespălate, nealterată, nevătămată, curată, fără scame și păr și, cu etichetele intacte și atașat.

În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.

Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

Draga mea, desses de personalizat-a făcut Tot de pe ei de mână cusut și au nevoie de mult timp pentru transport, există, poate, un pic de paiete/ciubuc/cristal/pene/florile cad, nu aparțin probleme de calitate, vă rog, un fel să-l înțeleagă, vom face cel mai bun pentru tine, suntem cu stima sper că vă puteți place, vă mulțumesc atât de mult!

1.Dimensionarea sau se Potrivesc Probleme

Ca toate rochiile noastre sunt cusute de mână și client adaptate, terminat rochia poate varia cu aproximativ 1 centimetru în specificată măsurători.

Pentru a se asigura că rochia ta va potrivi perfect, croitori noastre au creat toate rochiile noastre cu material adițional, în cusături, pentru a permite minore dimensiunea modificări să fie făcute cu ușurință. Dacă veți găsi produse nu sunt potrivite pentru tine și aveți întrebări, puteți să ne contactați direct.

2.Culoare Nepotrivire

Diferențele de culoare pot fi cauzate de alte motive, cum ar fi culoarea de reflecție în monitor, iluminare, fundal etc. Cu toate acestea, dacă credeți că produsul primit este de culoare greșită, vă rugăm să ne contactați pentru a vedea dacă o întoarcere sau de restituire este posibil.

3. Procesul De Returnare

Să ne contactați în termen de 7 zile de la primirea comenzii. Include o descriere și fotografii documentare motivul pentru retur. Se întoarce nu vor fi acceptate fără o aprobare prealabilă.

După ce am aprobat cererea dvs., vă rugăm să trimiteți elementul în termen de 5 zile.

Rambursare vor fi returnate la tine de Vilatudor.ro direct, link-ul de mai jos va prezint:

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Greutate Pachet 1.9kg (4.19lb.)
Decolteu Draga mea
culoare Personalizate
Lungime maneca(cm) Fără mâneci
Talia Imperiul
Numărul De Model Șapte mii șapte sute nouăzeci și doi
Imagini Reale Da
NE Dimensiune 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16, 16W, 18W, 20W, 22W, 24W, 26W, 14W
MOQ 1 Bucata
Dimensiunea personalizate
Nume De Brand ADLN
Tren Matura/ Tren Perie
Accesorii No
Rochie De Mireasa Tesatura tul
Maneca Stil De pe Umăr
Origine China
Tipul De Imagine Imagini Reale
Rochii De Lungime Podea-Lungime
Pentru Femeile Gravide Da
Material 100% Poliester
Silueta Rochie De Bal
Design Spate Dantelă-Up
transport Aliexpress standard de transport maritim sau ca cerere
Decor Încreți,Aplici
Built-in Sutien Da
Tip De Element Rochii De Mireasa

Produse similare