Retro bar candelabre mansardă în stil American industrial fier lămpi personalitate creatoare nostalgie restaurant cafenea candelabre

408.77lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Pandantiv Vintage din Metal Lampa de Prindere, fara becuri

Informații De Bază:

1. Material carcasă: Metal

2. Tensiune de alimentare: AC85-265V

3. Lampă Culoare: Negru

4, Sursa de Lumina: E14 becuri (nu sunt incluse)

4, Dimensiune:

Cumpara Notă:

1. Cumpărătorii ar trebui să ne spună care dreptul de tensiune pe care o alegeți este, AC85-265V.

2. Culorile puteți selecta sunt alb cald (2700-3500K) / alb(4000-4500K) /alb rece (5500-6500K).

3. Lampa Nuante puteți selecta ca imaginea prezentată

4. Cumpărătorul este responsabil pentru a confirma compatibilitatea elementul cumpărat cu puterea lor de aprovizionare .Toate vânzările sunt finale.

Dacă aveți orice alte cerințe, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați și vom face tot posibilul pentru a vă ajuta.

Notă: Cumpărătorul trebuie să lucreze cu autoritățile Vamale pentru a face custom clearance-ul și să plătească pentru personalizat taxe/impozite la destinație, și Vânzător nu responsabil pentru orice pierdere care a provocat.

Transport

1. TRANSPORT la nivel MONDIAL (cu Excepția unor țări și APO/FPO). Metoda de livrare depinde de alegerea ta.

2. Articolele vor fi trimise în 1-7 zile lucrătoare după ce plata este șters și apoi a vă oferi numărul de urmărire și de urmărire website.Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

3. Toate produsele ambalate cu protecție cu Bule pentru a vă asigura că produsele dumneavoastră ajunge în stare perfectă.

4. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Timp De Livrare:

O: taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

B: Pentru a asigura siguranța bunurilor dumneavoastră rapid a primit, ne oferă o varietate de metode de transport pentru a satisface nevoile dumneavoastra, Nava de Post Air-mail în termen de 5 zile lucrătoare după ce plata este primită. Transportul, de obicei, durează 15-45 de zile de afaceri la nivel Mondial. Oferim, de asemenea, internațional și-a Exprimat de livrare, cum ar fi EMS, DHL și UPS,plus taxele de transport maritim este necesar.La timpul de livrare poate varia, depinde de receptor de locație.

Garanție și Politica de Returnare:

Suntem întotdeauna aplicarea de noi pentru o mai bună de servicii pentru toți clienții noștri fideli. Următoarele sunt câteva întrebări noastre de Garanție și Politica de Returnare :

1. Acest articol este de BRAND NOU și în original de fabrica cutie și ambalare, toate produsele au fost verificate și ambalate în stare bună înainte de expediere.

2. În mod normal, noi oferim 1 ani garanție pentru consumator de a noastră lumini cu LED-uri. Dacă led-ul a fost rupt în două de ani din cauza problemelor de calitate, vom repara gratuit. (Excluzând elementele deteriorate sau utilizate în mod abuziv după primire).

3. Înainte de returnarea bunurilor, va rugam sa ne contact în primul rând pentru a discuta despre problemele pe care le au. Între timp, vă rugăm să ne spuneți ce defectul este, pentru a elimina utilizarea necorespunzătoare. 90% din timp suntem în măsură să rezolve problema prin oferirea de asistență tehnică, fără a fi nevoie pentru a trimite nimic inapoi.

4. Dacă există defecte iremediabile cu dispozitive, puteți să le întoarcă înapoi la noi pentru reparații sau înlocuire sub douăsprezece luni de garanție.

5. În general, vă sfătuim să se întoarcă bunuri defecte, trimițându-le prin Poștă și EMS, mai degrabă decât folosind curieri, cum ar fi DHL, UPS, FEDEX și TNT. În mod normal, se va lua 7-15 zile de returnare a bunurilor la noi prin Posta sau EMS.

6. Taxă de retur fi responsabil de cumpărător.

Feedback-ul

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ , astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră. Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

Contactați-ne :

1. Suntem Producator de lumină LED-uri pentru uz casnic, comercial și de peisaj accent. Noi oferim OEM&ODM de servicii și va produce în funcție de cererea dumneavoastră.

2. Suntem aici și gata pentru a ajuta cu orice întrebări sau nelămuriri înainte sau după cumpărare

3. Timp de serviciu: de la 9:30 la 5:30, de luni pana. Vineri (cu exceptia sarbatorilor), e-mail va fi răspuns în următoarea zi lucrătoare dacă primiți după 5:30 sau in week-end. Vom încerca să răspundă cât mai repede posibil. Din cauza diferenței de fus orar, vă rugăm să permită până la 2 zile de afaceri pentru a obține dvs. de e-mail a răspuns.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 30cm x 30cm x 30cm (11.81in x 11.81in x 11.81in)
Greutate Pachet 2.0kg (4.41lb.)
Garanție 2 ani
Sursa De Lumina Becuri cu LED-uri
Cerere Sala De Mese
Loc Studiu
Abajur De Culoare Negru
Tip Comutator Buton de comutare
Nume De Brand MUCHTING
Zona De Iluminat 1-3square metri
Tip De Instalare pandantiv de cablu
Sursa De Alimentare AC
Stil Art Deco
Finisaj Fier
Tip De Element Pandantiv Lumini
Numărul De Model 01
Este De Becuri Incluse No
Tipul De Bază E14
Este estompat No
Numărul de surse de lumină 3
Technics Vopsit
certificare CCC
Corpul Material Fier
Material Metal
Tensiune 90-260V

Produse similare