American Cooperstand Portabil Pliabil Pro-G Stativ Pentru Chitara Ukulele Din Lemn Masiv/Plastic Pliere Cadru-Suport De Podea Titular

73.64lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


INTRODUCEREA DE PRODUSE :

ELEMENT: chitara sta

MATERIAL: lemn masiv +plastic

DIMENSIUNE: 300*170*130mm

GREUTATE: 100G/Bucata

SFATURI IMPORTANTE:

1. Daca vrei o chitara părți . le puteți găsi în magazinul nostru .

2 . Produsul nostru prețurile și tarifele de transport sunt stabilite . Daca iti cumperi un singur produs sau mai multe produse omogene , vă rugăm să dați click pe "Cumpara Acum" . Dacă doriți să cumpărați mai multe produse diferite , vă rugăm să faceți clic pe "Adăugați la Mașină" , Acest lucru poate salva unele de ambalare, de transport de marfă . Sistemul va calcula exacte de transport maritim în conformitate cu adresa ta, dacă "Cumpara Acum" sau " Adăugați la Masina ".

DESPRE NOI:

Bine Ati Venit La Magazinul Nostru

1. Numele companiei noastre: Qingdao Hongyin Lemn Co., Ltd., Profesionale de producție și prelucrare chitara lemn, accesorii chitara, și chitara fabricarea de unelte.Noi lucram cu renume mondial marca chitara producatori, cum ar fi Qingdao GIBSON, ACEST, Tianjin LAG, și Qingdao sejeng (fendr, Ibanez).

2. Avem mii de produse, produsele noastre sunt la prețuri competitive și de înaltă calitate. Am crack jos, pe fals și produse de calitate inferioara. Sperăm să putem stabili o cooperare pe termen lung cu instrument muzical de companii și a le vinde în lume.Dacă aveți nevoie de un număr mare de produsele noastre, vă rugăm să ne contactați. Noi vă va oferi o mai bună reducere.

3. Dacă produsul dvs. de a concura pe preț, contactați-ne. Putem vinde în piața Chineză.În fiecare an, am participat la Shanghai International Exhibition Instrument Muzical (Sala E3),Dacă ai vizita, de asemenea, instrumentul de expoziție, ne puteti contacta.

Despre Noi:

1. Bine ati venit la magazinul nostru. Ca lider al Chinei Chitara piese saler, avem mii de tipuri de produse, care aproape a venit din Japonia și coreea de Sud. Produsele noastre sunt la un pret competitiv și de calitate superioară. Ne luptăm cu produse contrafăcute și de calitate inferioara.Sperăm că putem stabili un termen lung relație de cooperare cu Muzical Instrumens Companiei și salers din lume.Dacă aveți produs la un pret competitiv, ne puteti contacta. Putem vânzare în piața Chineză.

2. Dacă aveți nevoie de produsele noastre într-o cantitate mare , puteți să ne contactați. Va vom oferi un discount.

3. Ne sunt în stoc limitat , dacă ai nevoie de o cantitate extrem de mare , trebuie să ne informați. Vom comanda în avans.

Livrare & Retur:

1. Suntem de transport maritim la nivel mondial, cu excepția unor zone îndepărtate. Transporturile internaționale sunt trimise prin Vilatudor.ro Standard de Transport maritim, China Post Air Mail , e-EMS sau EMS . Timpul de livrare poate varia din cauza unor motive, cum ar fi numere de companiile aeriene pentru țara dumneavoastră și viteza de procesare a vămilor și oficiul poștal. Timpul de expediere sunt după cum urmează:

EMS : 7-20 zile lucrătoare

e-EMS: 7-20 zile lucrătoare

China Post Air Mail: 20-60 zile lucrătoare

Vilatudor.ro Standard de Transport maritim: 16-35 zile lucrătoare

2. Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul de mărfuri sau de costul de transport maritim. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare sau de a cumpara. Prin e-pachete, puteți urmări informații de urmărire de produs in link-ul de www.17tarck.com. Va rugam sa consultati local post office dacă sunt de acord sau nu.

3. Taxele vamale sunt, în mod normal, practicate de compania de transport maritim sau colectate atunci când vă alegeți elementul în sus. Aceste taxe nu sunt suplimentare taxele de transport.

Plata

1. Vom accepta PayPal, alipay și banca de remitențe. Cum pentru produse plătite ,vom aranja shippment în termen de două zile. Dacă doriți să comandați într-o cantitate mare, puteti sa ne contactati , va vom oferi un discount. Se întoarce sunt acceptabile, puteți returna orice produs in termen de 14 zile de la primire pentru o rambursare sau o înlocuire a elementului respectiv. Vă rugăm să ne contactați pentru o referire numărul, dacă doriți pentru a reveni un element. Vă rog să observați că cumpărătorii sunt responsabili pentru taxele poștale de returnare, produsele returnate trebuie să fie în starea lor inițială, care include tag-uri și pe orice ambalaj, și îți vom trimite doar înlocuirea sau restituirea după ce vom primi returnat.

2. Vom testa toate elementele pentru a asigurați-vă că acestea sunt în stare bună înainte de expediere, și vor fi ambalate cu grijă pentru a evita deteriorarea în timpul tranzitului. Cu toate acestea, vom fi pe deplin responsabil pentru DOA(Defect La Sosire) elemente, vă rugăm să ne contactați în cazul în care primiți un produs defect, vă vom trimite un alt unul gratis sau problema rambursare completă depinde de alegerea ta.

Contact Și Feedback-Ul

1. Încurajăm clienții să ne contactați direct, chiar dacă poate nu ne răspunde imediat din cauza diferenței de timp. Toate întrebările vor primi răspuns în termen de 12 ore în zilele lucrătoare și vom încerca cele mai bune pentru a răspunde în termen de 24 de ore în zilele de sărbătoare.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.92kg (2.03lb.)
Dimensiunea Pachetului 20cm x 20cm x 5cm (7.87in x 7.87in x 1.97in)
Tip De Unitate bucata
Tip Stand
Numărul De Model pliabil chitara sta

Produse similare