24buc/lot NOU pipe de Tutun Polizor BOB MARLEY FRUNZE RASTA țigară Planta Polizor plastic Concasor parte Muller Manivela mixer

47.07lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


1.100% de brand nou și de înaltă calitate.

Aceasta este mini dimensiune de plastic polizor,exterior dimensiune este de numai aproximativ 30*15MM ,dacă doriți dimensiune mai mare,va rugam sa ne cumpere alte modele,multumesc

Acest model este foarte mic,pls asigurați-vă că vă puteți întâlni cererea înainte de a cumpăra.Nu spun că este prea mic și nu este mulțumit cu ea după ce-l primească.Multumesc

Acest model este foarte mic,pls asigurați-vă că vă puteți întâlni cererea înainte de a cumpăra.Nu spun că este prea mic și nu este mulțumit cu ea după ce-l primească.Multumesc

Aceasta planta polizor este cu dimensiuni mici,foarte mici,este potrivit pentru cadou de promovare.Dacă doriți mai mare polizor,pls cumpere alte modele.Dar nu spune: este prea mic după ce-l primească.

Multumesc

3.Material: plastic Dur.

Pachet:1 buc planta polizor,nu includ alte accesorii

culori:ca imagini arată,vom amesteca poze.modelele vor fi mixte.Multumesc

Notă: din Cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.Multumesc!!!

Garantie Si Returnare

1. Tuturor produselor pe care le vinde sunt de bună calitate și în curs de examinare înainte de a fi expediate. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a evita orice problemă de calitate.

2.Dacă există unele manopera sau materiale defecte cu produse, vă rugăm să ne contactați în primul rând , avem în schimb sau oferă alte soluții pentru a face o alegere.

3.Transport maritim și de manipulare taxa nu este rambursabil și clientul ar trebui să fie responsabil pentru toate taxele de returnare. Întoarce toate elementele trebuie să fie în stare bună. Acestea trebuie să fie în stare de resalable. Om-defecte nu sunt garantate, cum ar fi rupt, zgâriat și așa mai departe. Vă mulțumim pentru înțelegere și colaborare!

Transport:

1. Vom trimite în conformitate cu metoda de transport maritim mai fiabile si mai rapide moduri în circumstanțe extraordinare.poate metoda de livrare este diferit cu cel pe care îl alege.dar suntem siguri că va fi cel mai rapid mod prin care putem face. Vom lăsa un mesaj pentru a spune numărul de urmărire după ce vom livra produsele la tine.

2. Dacă aveți orice cerințe privind descrierea mărfurilor și valoarea declarată în chitanță (factura comercială),va rugam sa ne lăsați un mesaj după plată.

3. Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau a taxelor la import

Feedback-ul

1. Satisfactia clientului este foarte importanta pentru noi. Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să ia timp pentru a ne lăsați un feedback pozitiv. Încurajarea ta ne va ține în mișcare înainte și în mod constant îmbunătățirea serviciilor noastre.

2. Dacă nu sunteți mulțumit cu elementul pe care ai comandat-o, nu-ți face griji, pls contactati-ne, mai întâi, vom rezolva problema pentru tine în timp. Cred că putem rezolva orice dispută prin negocieri amiabile.

Aceasta este mini dimensiune de plastic polizor,exterior dimensiune este de numai aproximativ 30*15MM ,dacă doriți dimensiune mai mare,va rugam sa ne cumpere alte modele,multumesc

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 12cm x 12cm x 12cm (4.72in x 4.72in x 4.72in)
Tip De Unitate mulțime (24 piese/lot)
Greutate Pachet 0.25kg (0.55lb.)
Caracteristică manual de Tutun Polizor Mini Nefumători Crusher
Nume De Brand HGHRC
Funcția plastic planta de tutun polizor
Articol mâna muller mixer Fum Crusher
ce este Țigări Accesorii
culoare albastru verde transparnet negru roșu roșu se amestecă culorile
Material Plastic
Aspectul Plastic Transparent polizor
useage Noul Tutun Polizor Crushe
Numărul De Model plastic planta de tutun polizor
Numele Manivela mixer
Forma Gratuit Tip

Produse similare