1 Pereche de Colorat Ochi de Înger Universal Auto-styling Accesorii Auto Sursă de Lumină COB Masina DRL Lumini de Zi Auto Lămpile de Ceață

76.26lei

Adauga la lista dorintelor

Lumini Auto

Descriere produs


Caracteristici: 100% de Brand nou și de înaltă calitate Lowpower consum, anti-șoc, o nouă generație de economisire a energiei și de protecție a mediului lumină durată de viață Lungă, mici de luminanță declin, antistatic bune de capacitatea și de culoare constanta

Caietul de sarcini: Tensiune de Intrare: 12V Putere: 10W Luminanță: 3200LM Suprafață de Temperatură: -40 ° C--+80 ° C rezistent la apa: IP65 Sursa de Lumina: LED Material Carcasă: Aluminiu Suprafață Culoare: Negru Principale Culoare Lumină: de Culoare Alb cu galben pe exterior Decorativ Culoare: Cinci Culori

Aplicație:

Lumina poate fi folosit ca masina de ceață lampă, motocicleta lampă de cap, machineshop camion lumina de lucru, vehicul off-road la fața locului lumina, lumina de rezervor, bord, ferma, indicatorul luminos de înaltă clădire și aeroport

Pachetul include: 2 x Ceață cu LED-uri Angel Eyes Lumini 2 x Suporturi de mai Multe Șuruburi

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Ordinele processedtimely după thepayment de verificare.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Ori de tranzit pot varia, particularlyduring sezonul de vacanță.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile,se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE. NU există EXCEPȚII! Costul de transport maritim este bearby atât vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de identificare, specifice motiv de a reveni, și po

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentsand accesorii incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Vilatudor.ro. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4.Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

1. 12 luni Producător limitedWarranty pentru un produs defect (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accessoriescome cu o garanție de 3 luni.

2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să tellus ce defectul este și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Vilatudor.ro!

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important, Vom solicita ca youcontact ne-a imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.468kg (1.03lb.)
Dimensiunea Pachetului 20cm x 11cm x 10cm (7.87in x 4.33in x 3.94in)
Tip De Unitate Pereche
Articol Greutate 468g
Numele Modelului 11410-TY
Tip De Element Lumina De Zi
Tip De Material Aluminiu
Extern De Certificare De Testare CE
Nume De Brand iTimo
Caracteristici Speciale Decor Colorat Lumina
Pentru Autovehicule Marca/Model Audi

Produse similare