20buc 3D Cal Troian Baloane Folie copii Jucării Gonflabile Petrecerea de Ziua Decor Consumabile Copil de Dus asamblate Troieni Bile

85.83lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


20buc 3D Cal Troian Baloane Folie copii Jucării Gonflabile Petrecerea de Ziua Decor Consumabile Copil de Dus asamblate Troieni Bile

Pachetul include : 20buc baloane

Dimensiune picior 32cm*26cm

Corp de dimensiuni 43cm*33cm vă Rugăm să rețineți : 1. Modelare 3D balon nevoie pentru asamblare , picioare și corp conectat cu bandă adezivă sau lipici . Acest produs nu conține bandă și lipici. 2. Manual de măsurare , dimensiunea poate fi un pic de eroare , vă rugăm să înțelegeți . 3. Diferit de modul de fotografiere și luminozitatea de lumina , culoarea produsului va fi un pic diferit.Vă rog să acceptați și de a înțelege,vă mulțumesc!

1. Vă recomandăm să plătească on-line, dacă aveți nevoie de mai multe informații, vă rugăm să ne contactați.

2. Plata trebuie făcută în termen de 15 zile de la plasarea comenzii, in caz contrar comanda va fi anulată de către sistem.

3. Vă rugăm să asigurați-vă că ați completat toate informațiile detaliate ca persoana de contact (numele complet pentru limba rusă), adresa, telefon și numere de Tel, atunci când completează informațiile cumpărător.

4. Dacă PATMENT nu este disponibil sau invalid, rezervarea dvs. va fi anulată de către sistem.

1. Putem livra produsele prin China post aer înregistrat mail și China, plus ca de obicei mic pachet. Ora de sosire este foarte, foarte lent, mediu de ora de sosire este de aproximativ 30-50 de zile, cu toate acestea, trebuie să așteptați 40-60 de zile în sezonul de vârf.

2. Putem oferi ePacket Livrare la Statele Unite ale americii, Rusia, Australia, Canada, Franța, Marea Britanie, Israel, Arabia Saudită, Ucraina, Norvegia și Brazilia. Timpul de livrare este de aproximativ 20-30 de zile, poate întârzia timpul sezonului de vârf.

3. Dacă doriți să expediați bunurile de către EMS, DHL, UPS, FedEx, vă rugăm să contactați-ne pentru a afla costul de livrare.

4. Va vom trimite cele mai multe bunuri în 2-4 zile lucrătoare după plata integrală a fost confirmată.

5. Cumpărătorul este responsabil pentru orice asigurare, probleme și care a provocat daune de serviciu de transport maritim, cum ar fi accidente de întârzieri sau alte probleme. În plus, cumpărătorul ar trebui să fie responsabil pentru orice taxe și / sau taxe percepute de către țările lor.

6. Elementul va fi marcat ca "cadou" sau "proba" pentru ușor de vămuire și de a reduce taxa. (Dacă doriți să declare mărfurile și alte nume de element, sau specificați o valoare pentru personalizat, vă rugăm să ne informați atunci când plasarea comenzii)

China a înregistrat par avion: 3-9 săptămâni ( track.net)

China este de obicei mic pachet plus: 5-10 săptămâni (puteți vedea doar informațiile de cale de pe ordinea secțiune, nu de urmărire informații odată ce mărfurile au părăsit China, dacă nu vă deranjează, vă rugăm să selectați China Air Mail înregistra atunci când plasarea unei comenzi.)

1. mai devreme de confirmare va fi foarte apreciat după primirea elemente.

2. Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea noastră, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv (4 sau 5 stele) pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre. Este nevoie de doar 1 mintus, dar 1 minut are extrem de important pentru noi.

3. Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice negativ (1 sau 2 stele) sau feedback-ul neutru (3 stele). Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme pentru tine.

1. Vă rugăm să ne contactați prin e-mail, acesta reconmend metoda de contact. Vom răspunde la tine în termen de 24 de ore (zile lucrătoare).

2. Vă rugăm să ne contactați înainte de a deschide un litigiu, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva pentru tine.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate (20 piese/lot)
Dimensiunea Pachetului 25cm x 15cm x 5cm (9.84in x 5.91in x 1.97in)
Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Vă rugăm să rețineți Acest produs nu contine adeziv,Trebuie cumpărători propria configurație
Dimensiunea corpului despre 43cm*33cm
culoare amestecat
Caracteristici Picioarele și corpul trebuie să inserați link-ul cu lipici sau bandă
Ocazie
Nume De Brand ZZCLY
Numărul De Model BL012-20buc
Clasificarea Ballon
Forma Stil Iepurasul Ureche,Rotund,Mickey Mouse Ureche,Coroana,Antilope Corn,Floare,Inima,Scrisoare,Ovale,Arc,Gest,Numărul,Corn Bou,Fluture,Fructe,Benzi,Plante,Corn De Cerb,Desene Animate Amnimal,Desene Animate Figura
Pachetul Include 20buc baloane
Numărul de Pc-uri 20buc
Desene animate Desene animate drăguț pentru copii baby stereoscopic cal Troian
dimensiune picior despre 32cm*26cm
Material Folie De Aluminiu

Produse similare