Bronz De Epocă Leo Pandantiv Lanț De Ceas De Buzunar Mordern Femei Cupru Colier Cuarț Ceasuri Copii Cadou De Ziua Ceas Reloj

26.61lei

Adauga la lista dorintelor

Ceasuri

Descriere produs


Mai mult de 5 cantității achiziționate, pe baza prețului de vânzare cu amănuntul reducere de 5%, care este de 9,5 reducere. Bine Ati Venit Dropshipping En-Gros !

Caracteristici Produs:

100% de Brand Nou și de Înaltă Calitate.

Mișcarea: Quartz

Diametru: Aprox. 4.8 cm

Grosime: Aprox.1.5 cm

Lungimea totală a Lanțului: Aprox. 80 cm (2,54 cm=1.00 inch)

Greutate: Aprox. 47g

Pachetul De Conținut:

1 x Ceas de Buzunar

1 x Lant

1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. pozitiv și 5 stele .

2. Dacă nu ești mulțumit nostru porducts, pls contactati-ne inainte de a pleca de feedback negativ. Va garantam vom 100% slove orice problemă pentru tine.

1. Timp de preparare: avem nevoie de 1 zile lucrătoare pentru a pregăti pentru dumneavoastră în funcție de numeroase comenzi in fiecare zi.

2. Transport Gratuit Pentru Întreaga Lume Despre Taxe Vamale

Luând în considerare, pentru beneficiul clienților noștri, Suntem obligați să livreze comanda prin e-mail regulat. Vă rugăm să înțelegeți, cu toate acestea, taxa vamală este în afara controlului nostru, nu putem garanta nici un impozit, taxă și nu va purta nici o taxă. Dar va vom returna plata pentru express de transport(dacă ați plătit) la contul dvs. în termen de 24 de ore. Ne cerem scuze pentru orice neplăcere acest lucru poate provoca.

Notă:

Dacă alegeți o opțiune de transport gratuit, coletul va fi livrate direct acasă doar o dată sau o va trimite la oficiul poștal local, atunci ai nevoie să ia numărul de urmărire și ID-ul personal pentru a colecta elementele.Va vom informa imediat ce coletul a fost trimis afară.

Dacă alegeți exprima de transport maritim, vă rugăm să nu uitați să lăsați numărul dvs. de contact, acest lucru este necesar pentru a exprima de transport maritim.

Dixie magazin online vinde bazat pe un design excelent și fiabilitate dovedită. Deci calitatea este garantata. De asemenea, avem o echipa QA pentru a testa produsele comandate sunt funcționează corect înainte de acestea sunt ambalate și trimise la tine.

Retur si Schimb de instruire

Atten : nu putem accepta la schimb sau anulat, după ce comanda dvs. a fost livrat.

Următoarele informații sunt necesare atunci când reflectă problema:

*Numărul de ordine

*Imagine din margele defecte.

Dacă aveți orice întrebare cu privire la politica de returnare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați!

Dixie magazin online vinde bazat pe un design excelent și fiabilitate dovedită. și-a ajutat moda-conștient arata fabulos din 2010. Cu sediul în China.

Ne propunem să fie interesante și inovatoare.Am realizat cea mai importantă parte a succesului nostru este clientul nostru. Acest lucru este de ce ne sunt axate pe furnizarea de o experiență de cumpărături incitant și asigurându-se că standardele noastre ridicate de calitate, valoare pentru bani și de servicii sunt întotdeauna îndeplinite.

Condus de o echipa extrem de dedicat și motivat grup de indivizi suntem ferm concentrat pe nevoile clienților noștri. Sperăm că, cu evoluții continue și inovării vom continua să se extindă și să aducă experiența noastră unică la cumpărători din întreaga lume.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 20cm (3.94in x 3.94in x 7.87in)
Greutate Pachet 0.047kg (0.10lb.)
Nume De Brand Keller & Weber
Gen Unisex
200000137 200001559
Numărul De Model P1090
Dial Tip De Material Acril
Adâncime De Rezistență La Apă 0m
Rama Tip De Material Aliaj
Rama Funcție Staționare
Starea Noi cu tag-uri
Diametru Cadran 0.047 m
Cazul Formei Runda
Caracteristică retro
Stil Moda & Casual
Carcasa Din Material Din Oțel Inoxidabil
Formati Fereastra Material Tip Plastic
Dial Display Analog
Mișcarea Cuarț
Tip De Element Buzunar & Fob Ceasuri

Produse similare