Accesorii Baie Set Hardware Prosop Raft Săpun Suport Prosop Suport Apuca Bara De Titularul De Hârtie Igienică Ulei De Moloz De Bronz Terminat

56.28lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Nume Produs : Baie Hardware Set

Tip De Instalare: Punte Montat

Inclusiv : Prosop Bar, Raft Prosop,Prosop Inel, Titularul De Hârtie Igienică,Toaletă Titular Perie,Săpun Coș

Finisaj: Ulei De Moloz De Bronz

Material : Cupru

MOLI Obiecte Sanitare Corp a fost înființată la data de 20 iulie 2007, am principale producătoare Bronz Antic ,Ulei de Ruine Antice și alte produse de baie de culoare ,inclusiv Robinet Baie ,cabină de Duș, Robinet ,Robinet de Bucătărie și Accesorii de Baie .

După mai mulți ani de muncă grea, am toată vânzare pentru multe țări , și a obținut certificatele aferente și produsele sale sunt bine primite în piață.

Compania Laborator de Testare În iulie 2011 am stabilit Standardul nostru Robinet de Laborator, care pot efectua Încercare de Spargere, Debitul de Măsurare, de Testare Ciclu Termic, Supapa de Bază de Testare de Viață, Robinet Leagăn de Testare, Sare Încercare de Pulverizare, Placare de Măsurare a Grosimii, etc., pe deplin conforme GB/T18145-2003, EN817 și alte standarde naționale și internaționale. Se asigură că toate accesoriile din punctele cheie care pot satisface cerințele specifice ale standardului național. Gravitatea Turnare Atelier de Prelucrare Atelier De prelucrare atelier are mai multe seturi de avansate pe scară largă NC strunguri, de precizie automata dublu-cap de mașini, bi-axial ansambluri și alte precizia de prelucrare echipamente. Lustruire Atelier de Fabricare și asamblare atelier

Timpul nostru de livrare este de 1-3 zile de la plata a confirmat , dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să ne contactați pentru mai multe detalii.

Cumpărătorii internaționale-vă rugăm să observați că, de obicei, remarca coletul Cadou în valoare scăzută taxe de Import,impozite și taxe nu sunt incluse în prețul produse sau taxele de transport.

Cumpărător din Brazilia , vă rugăm să faceți dublu preaviz , dacă alegerea nava de UP-uri , vă rugăm să lăsați-ne CPF nr. Și Brazilia vamale casa cerut să fie pus în valoare .

Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului

Atunci când vă conectați parcela vă rugăm să asigurați-vă că pachetul este deteriorat .

Vom accepta numai returnare și rambursare motiv este calitatea și greșit bunuri .

Dacă ai găsit elemente au deteriorat sau greșit , vă rugăm să ne contactați , după ce ne confirmă că va înlocui pentru tine .

Dacă nu-ți place atunci când ați primit în 7 zile . De asemenea, vă rugăm să ne contactați ,dacă doriți să returnați bunurile , trebuie să plătească costul de transport maritim . Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate

Atunci când vă conectați parcela vă rugăm să asigurați-vă că pachetul este deteriorat .

Vom accepta numai returnare și rambursare motiv este calitatea și greșit bunuri .

Dacă ai găsit elemente au deteriorat sau greșit , vă rugăm să ne contactați , după ce ne confirmă că va înlocui pentru tine .

dacă nu-ți place atunci când ați primit în 7 zile . De asemenea, vă rugăm să ne contactați ,dacă doriți să returnați bunurile , trebuie să plătească costul de transport maritim . Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 1.0kg (2.20lb.)
Dimensiunea Pachetului 2cm x 2cm x 10cm (0.79in x 0.79in x 3.94in)
Tip Hardware Baie Seturi
Material Cupru
Material Principal Metal
Numărul De Model ML8300
Finisare De Suprafață Periat
Hardware Baie Set Finisare bronz
Nume De Brand MOLIFAUCET

Produse similare