4px Inel de Inox Desert Mese Set Nou de Proiectare în condiții de Siguranță Clasa de Top Bakeware Heber Stampfer Inel de Copt Rotunda de Tort Instrumente(7.5 cm)

27.45lei

Adauga la lista dorintelor

Bakeware

Descriere produs


Dragul meu Prieten, vă rugăm să citiți informațiile inainte de a comanda

Pentru mai puțin de 5 dolari , Nu de urmărire număr! va vom trimite comanda prin China neînregistrate e-mail de aer, în scopul de a salva de cost, poți urmări informații de urmărire on-line.

Timpul de livrare este de aproximativ 15-45 de zile , dacă nu primiți coletul în 60 de zile, vă rugăm să contactați-ne,vom extins termenul de livrare pentru tine.

Dacă încă nu primi coletul după 60 de zile de la livrare,ne promit că vor rambursare completă tine.

Nu se aplică în termen de 60 de zile de litigiu,acest lucru este de Nedorit.

Pentru mai mult de 5 dolari , va vom trimite comanda prin China post air mail și provice număr de urmărire pentru gratuit.

Daca faci comanda din greșeală și doriți să urmăriți coletul on-line, vă rugăm să ne contactați pentru a face transport de marfă.

Dacă comanda dumneavoastră este mare, vă rugăm să ne contactați pentru a calcula prețul, putem oferi EMS sau DHL transport gratuit.

Despre Usd:

Toate en-gros de bunuri sunt trimise prin DHL sau UPS sau Fedex în mod implicit.

Despre Transport Termenii:

Va Vom Trimite Comanda Dvs. În Termen De 3 Zile După Ce Am Primit Plata Dvs. Vă Rugăm Să Alegeți De Transport Sunt Doriți.Pentru Transport , Am Dori să Introducă Detaliile Aici :

(1). Transport gratuit Pentru E-pachetul sau China Post Air Mail și Vilatudor.ro Standard de Transport maritim . Dacă Sunteți Dispus Să Utilizeze Exprima De Transport Maritim , Trebuie Să Plătească Un Cost Suplimentar Pentru Comanda .

(2). E-pachetul este Numai Pentru NOI și Ucraina și Federația rusă Client, Este Nevoie de aproximativ 15-30 de Zile Pentru a Ajunge .

(3). China Post Air Mail este Trimis La cel Mai de Client, Este Nevoie de aproximativ 45-75 de Zile Pentru a Ajunge. Brazilia nevoie de aproximativ 60-90 de zile.

(4). Dacă Alegeți EMS / UPS de Transport maritim , Este Nevoie de 7-15 Zile Pentru a Ajunge . Pentru Produsul Care Include Baterie , Vă Sugerăm să Aleg EMS și Expediere UPS Are o Politică Strictă Pentru Baterie Ordine.

După-SalesService: Suntem Un Profesionist De Afaceri A Companiei. Noi Va Oferim Bun Service Post-Vânzare Pentru Tine. Dacă Aveți Orice Întrebare Despre Produsul Sau Serviciul Nostru, vă Rugăm să Trimite un Mesaj La NOI. Vom Răspunde CÂT mai Curând Posibil.

Feedback : Dacă Sunteți Mulțumit Cu Produsul Nostru, vă Rugăm să Lăsați Plin de Stele și Feedback Bun Pentru noi .Feedback-ul dvs. ne va Încuraja Face mai Bine În Continuare .

Multumesc!!!

Despre Produse:

Toate pozele au fost 100% realizate cu produse reale. Dar din cauza unor incontrolabile motiv, cum ar fi lumina sau unghiulare sau a ecranului de computer abatere, culoarea poate fi un pic diferit între imagini și produse reale.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.35kg (0.77lb.)
Dimensiunea Pachetului 35cm x 10cm x 15cm (13.78in x 3.94in x 5.91in)
Tip De Unitate mulțime (4 piese/lot)
Tort De Instrumente De Tip Matrite
Material Din Oțel Inoxidabil
Caracteristică Eco-Friendly
Numărul De Model BH00016
Dia 7.5X4cm(H)
Funcția desert inel, inel de alimente
certificare SGS
Tip Tort De Instrumente

Produse similare