SKMEI Rezistente la Șoc Ceasuri Impermeabil Bărbați Femei Copii Sport în aer liber, Ceas Multifuncțional Băiatul Copii Ceasuri de mână de Moda

46.63lei

Adauga la lista dorintelor

Ceasuri barbati

Descriere produs


Nume de Brand: SKMEI 0955

Sport alarma _________________________________________________________________________________________________________________________ ▪ Dimensiuni:L=Bărbați,M=Femei,S=Copii ▪ Gen: Bărbați,Femei,Copii ▪ Stil: Sport,Alergare,Ciclism ▪ Culori: Albastru,Verde,Portocaliu,Alb,Auriu ▪ Caz Material: Plastic ▪ Bandă Material: PU ▪ Cataramă tip: Cataramă ▪ Ceas Cadran: Rotund ▪ Dial Diametru: 52mm ▪ Caz Grosime: 16mm ▪ Lățime de Bandă: 22mm ▪ Bratara Lungime: 250mm ▪ Greutate: cca 0,15 kg ▪ Adâncime de Rezistență la Apă: 5ATM ▪ Functii:Time Zone Multiple,Rezistent la Apă,Cronograf,Alarma , Calendar Complet ▪ Ambalare Continut: 1 X Ceas Sport (FĂRĂ CUTIE) 1 × Manual de Utilizare Transport & Livrare: 1.Elementele vor fi livrate în termen de 1-3 zile lucrătoare după ce vom verifica plata. 2.Vom folosi Vilatudor.ro Standard de Transport , va dura aproximativ 15-60 de Zile pentru a ajunge.(Brazilia și Turcia va dura aproximativ 15-90 de Zile pentru a ajunge). 3.Uneori, ar fi mai mult din cauza vremii nefavorabile, o pierdere de timp într-vămuire. Astfel, vă rog, așteptați cu răbdare atunci când nu primi produsul la timp. Dacă nu primiți produsul în termen de 60 de zile, vă rugăm să ne contactați, și apoi ne va ajuta să-l urmăriți!

4.În scopul de a asigura că veți primi bunuri scutite de impozit la import, vom declara ca o valoare mai mică. Acest preț mai mic nu reflectă prețul total plătit sau de valoarea de piață a bunurilor și nu se poate aplica în țări cu diferite reguli tarifare. Orice taxe sau comisioane de import ar fi responsabilitatea cumpărătorului. PS: Odată ce mărfurile fi trimis , va fi imposibil pentru noi de a ajuta, de a schimba adresa sau orice alte informații de comanda dvs., astfel încât vă rugăm să asigurați-vă că dvs. pentru informații atunci când faci plata! Feedback-ul si Contactati-ne: 1.În cazul în care mărfurile au nici o problemă și nu sunteți mulțumit cu ea, vă rugăm să ne contactați, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema. Vă dau un răspuns satisfăcător. Vă rugăm să nu ne lăsați feedback neutru sau negativ. 2 . Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi. Vă rugăm să luați câteva secunde pentru a lăsa un feedback mare si 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă mulțumesc!

3. Mare pentru reducere: Dacă aveți nevoie pentru a plasa comanda mare, care este mai mult decât max cantitate, vă rugăm să ne contactați pentru a obține o reducere specială, și susținem en-gros. PS: Vom încerca să răspundă cât mai repede posibil. dar vă rugăm să permită pentru a întârzia răspunsul pentru afaceri non-timp. Vom fi bucuroși să răspundă la orice întrebare. Dacă aveți întrebări nu ezitați să mă contactați.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.15kg (0.33lb.)
Dimensiunea Pachetului 11cm x 9cm x 8cm (4.33in x 3.54in x 3.15in)
Tip De Unitate bucata
Trupa Tip De Material PU
Diametru Cadran 52mm
Tip De Element Dual Display Ceasuri De Mana
Adâncime De Rezistență La Apă 5Bar
Caracteristică Rezistent La Apă,Timp De Mai Multe Zone,Înapoi Lumina,Calendar Complet,De Afișare Săptămână,Alarma,Cronograf
Formati Fereastra Material Tip Rășină
Cazul Formei Runda
Numărul De Model SKMEI 0955
Mișcarea Cuarț,Dual Display
Trupa Lungime 25cm
Carcasa Din Material Plastic
Incuietoare Tip Catarama
Cutii & Cazuri Material Nici un pachet
Nume De Brand SKMEI
Lățime De Bandă 22mm
Gen Bărbați
Caz Grosime 16mm
Stil Sport

Produse similare