BLINGSTORY Nou Sexy Gol Afară Sequin Performanță Femei Haine Dans Salsa Costum de Bal Concurs latină Rochii KR7004

96.81lei

Adauga la lista dorintelor

Etapa & Dance Purta

Descriere produs


Vă rugăm să Citiți Înainte de a Comanda!

o). Pentru diferite metode de măsurare, mărimea pot exista 2-3cm de toleranță, acest lucru nu este o problemă de calitate. Vă rugăm să citiți cu atenție de dimensiunea diagramă înainte de a comanda. Dacă aveți nevoie de orice ajutor, vă rugăm să ne contactați.

Orice litigiu, rambursare parțială, a reveni sau feedback-ul negativ nu sunt acceptate din cauza dimensiunii problema. Considerăm că trebuie bine învățate dimensiunea diagramă și acceptat politica de mai sus cand ai plasat comanda

b) produsele vor fi marcate ca "Cadou ", cu o Valoare mai mică pentru ușor de vămuire , cele mai multe dintre coletele vor fi scutite de Impozit sau mai mici de Impozitare la import. Cu toate acestea, prețurile produselor nu includ taxele de import, taxele și/sau alte obiceiuri legate de taxe. Cumpărătorii suporta toate responsabilitățile pentru orice costuri suplimentare suportate (dacă există).

Nici o dispută, rambursare parțială sau respins este acceptată din cauza fiscale sau orice alte obiceiuri legate de taxe. Considerăm că trebuie bine înțeles și acceptat acest termen, atunci când comanda.

c)este de vârf și ocupat sezon, oficiile poștale vor funcționa la capacitate maximă, unele de urmărire urmare nu pot fi actualizate in timp după transport maritim, de asemenea, un colet poate fi amânată mai mult de 60 de zile sau chiar mai mult, esp pentru Rusia și Brazilia, vă rugăm să nu dispute și răbdare să aștepte. În cazul în care coletul a fost întârziată, vă rugăm să ne contactați pentru a prelungi timpul de a proteja dvs. de cumpărare.

d) vă Rugăm să lăsați un 5-Star Rata de feedback-ul, dacă sunteți mulțumit cu achiziția dvs., dacă aveți orice problemă sau nevoie de ajutor, cum ar fi culoarea potrivită sau dimensiune, calitate, probleme, dificultăți, etc, vă rugăm să ne contactați înainte de feedback-ul, vom încerca cel mai bun pentru a rezolva problema în curând.

e) clienții Buni care comunicarea și-a dat un 5-star feedback-ul pozitiv poate fi bucurat de o mai mare reducere în viitor.

Vă mulțumesc foarte mult pentru cooperare

Detalii Produs:

Articol Nr.: KR7004

Material: Poliester/Paillette

Culori: 8 Culori

Dimensiune: Dimensiune Gratuit

Lungime: 64cm; Franjuri de Lungime: 29cm; ; Bust: Reglabil Bandaj pentru spate

P. S: Pentru diferite measureing metodă, dimensiunea poate exista de 2-3cm de toleranță, acest lucru nu este o problemă de calitate

[xlmodel]-[foto]-[0000] Fotografii Listă

[xlmodel]-[custom]-[8920] Citeste Inainte de a Comanda

Profilul De Companie:

Blingstory, marcă înregistrată aparține Kary Îmbrăcăminte Manufacturing Ltd, care este un profesionist femei îmbrăcăminte de producător și angrosist, care este specializata in moda femei, haine de peste 10 ani. Noi vă oferim produse de înaltă calitate și cel mai competitiv pret de fabrica direct de la mâna ta.

Ne pasa de orice apreciate de cumpărători, echipa noastră de servicii clienți este gata să vă ajute dacă aveți orice întrebare sau nevoie de ajutor. Ei bine, încercați cele mai bune noastre de a scrie înapoi de e-mail pentru a vă A. S. A. P, cu toate acestea, din cauza volumului mare de zi cu zi e-mailuri primite și diferența de fus orar, uneori, este posibil să nu fi capabil de a face asta imediat. Vă rugăm să ne permite 7 ore de afaceri a răspuns. Apreciem că pentru înțelegere.

Livrare:

1. Coletul va fi cea mai mare parte expediate prin China Post Air Mail(e-Mail Înregistrată) în 3 zile, TRANSPORT GRATUIT la 26 de țări, după cum urmează: Statele Unite ale americii, Regatul Unit, Rusia, Australia, Brazilia, Canada; Italia; Turcia; Spania; Malaezia; Franța; Suedia; Noua Zeelandă; Norvegia; Elveția; Japonia; Thailanda; Irlanda; Israel; Belgia; Polonia; Coreea de Sud; Austria; Germania; Danemarca; Singapore, etc

2. În mod normal nu durează 10-20 de zile, dar în unele țări ar putea fi ceva mai mult din cauza sărbătorilor sau vamale, expediere locale de eficiență sau din alte motive, așa că vă rugăm să cred că peste înainte de a vă selectați-l, Dacă nu vrei să aștepți atât de mult timp, vă rugăm să acorde Express taxă sau vă rugăm să nu cumpere. De obicei, alte curieri nevoie doar de 3-7 zile. Vă rugăm să ne contactați în primul rând, dacă doriți pentru a navei prin DHL, UPS, EMS, Fedex sau alti curieri.

3. Contur Număr este disponibil pentru fiecare comandă, și puteți vizualiza starea expediere pe site-ul corespunzător.

4. Dacă nu puteți urmări Comanda dumneavoastră folosind numărul de urmărire furnizate, vă rugăm să ne contactați pentru a dubla verifica dacă numărul de urmărire este corectă. Uneori, companiile de transport maritim dura 3-5 zile pentru a actualiza noua livrare de informații pe site-ul lor.

Mandat & Politica De Returnare:

În cazul mărfurilor defecte sau a nemulțumit la primire, vă rugăm să se întoarcă în starea inițială în termen de 3 zile pentru o înlocuire sau de restituire. Au fost responsabile pentru costul de returnare în cazul în care produsele au defecte de calitate, dar cumpărătorul este responsabil pentru întoarcerea de transport maritim și de manipulare costurile pentru alte motive. Nici o restituire prevăzută după 7 zile de la cumpărătorul a primit elemente.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.32kg (0.71lb.)
Dimensiunea Pachetului 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Numărul De Model o mărime
Gen Femei
Material Spandex,Poliester
Dimensiune One Size
Nume De Brand BLINGSTORY
Dans De Tip Latină

Produse similare