Original, placa de baza ASUS P7H55-M LGA 1156 DDR3 placi pentru I3 I5 I7 16GB placa de baza H55 Desktop placa de baza transport Gratuit

241.34lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


original, placa de baza ASUS P7H55-M LGA 1156 DDR3 placi pentru I3 I5 I7 16GB placa de baza H55 Desktop-ul placii de baza livrare Gratuita Calitate:este folosit, 100% testate înainte de expediere.

Cumpărătorul Sfaturi

(1)Ne promitem că toate produsele sunt testate inainte de expediere!

(2) metoda Noastra de transport este transport gratuit prin China post air mail, ajunge timp este de 15-60 zile,unele departe de țară nevoie de mai mult de 60 zile , Vânzătorul nu este responsabil pentru timpul de livrare, este prevăzută de către transportator, cu excepția Sărbătorilor legale, și pot varia în funcție de pachet și de destinație. Dacă livrarea este întârziată sau elemente deteriorate în tranzit, vă rugăm să ne e-mail.

(3) vă Rugăm să lăsați un mesaj pentru a ne informa cât de mult pentru valoarea sa declare,dacă cumpărătorul nu solicita, In scopul de a asigura cumpărătorului de a primi ordinul scutite de impozit la import, noi va declara ca un CADOU cu o valoare mai mică. Acest preț mai mic nu reflectă prețul total plătit sau de valoarea de piață a produsului și nu se aplică în țări cu diferite reguli tarifare. Orice taxe de import sau taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

(4) în Cazul în care produsele nu funcționează atunci când ați primit-o , ar putea fi multe motive.(vă rugăm să spuneți-ne în timp, prin e-mail cu dvs. testat imagini sau a unui mesaj on-line,chiar și video )Înainte de a instala, trebuie să asigurați-vă că celelalte piese de pe computer 100% de lucru, în caz contrar aceasta va provoca produsul meu nu funcționează. Uneori, se va deteriora, de asemenea, produsele mele. dacă nu este responsabilitatea noastră,noi nu Acceptam Retururi .

(5) produsele ușor de a deteriora în timpul transportului, astfel încât vă rugăm să deschideți și să verificați caseta și a produsului, atunci când obține bunurile, în cazul în care caseta este distrus de formă diferită, vă rugăm să luați o fotografie și dovezi pentru a deteriorat cutie, și apoi cere poștaș pentru a confirma situația. În acest fel, atunci când mi-ai dat dovezi, putem cere pentru compania de transport maritim pentru a compensa noi. Acest lucru este important și va proteja profitul nostru.

Am fost mereu face tot posibilul pentru a oferi cele mai bune servicii și produse fiabile pentru fiecare client. Vă rugăm să ne contactați pentru a rezolva problema înainte de a părăsi feedback-ul negativ

Dacă aveți orice întrebări,vă rugăm să nu ezitați să mă contactați.Veți obține servicii excelente și rapid de transport maritim, atunci când vă cumpărați produsul nostru.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 1.1kg (2.43lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 6cm x 6cm x 6cm (2.36in x 2.36in x 2.36in)
Element Stare Folosit
Factor De Formă u ATX
Tipul PROCESORULUI Intel
Pachet No
Ram Maximă Capacitate 16 GB
Placa De Baza Tip Platformă Intel
Chipset-ul Intel H55
Canal de memorie Dublu
Cu CPU No
Sloturi De Expansiune PCI Express X16
Porturi USB 2.0,Ethernet,DVI,PS2,HDMI,VGA
Numărul De Model P7H55-M
Nume De Brand ASUS
Produse De Stare Stoc
Tipul De Memorie DDR3
Cerere Desktop
Tip Soclu LGA 1156
Banca De Memorie 4 DIMM DDR3
Chipset-Ul Producătorului Intel
Hard Disk Interfata sata ii

Produse similare