Personalizat moderne stea stralucitoare cer tapet mural bar, KTV muzica bling bling chitara tv canapea dormitor, camera de zi cafe-bar restaurant

84.74lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


1 Unitate = 1 Metru Patrat = 10.76 de metri pătrați

Vă sugerăm să vă ordine în funcție de efective, de perete dimensiune. Fii atent pentru a pentru 1 unitate care este de 1 metru pătrat doar, ca e o dimensiune foarte mică.

Personalizat moderne stea stralucitoare cer tapet mural bar, KTV muzica bling bling chitara tv canapea dormitor, camera de zi cafe-bar restaurant

Material: de Înaltă calitate pânză pictură murală fără adeziv

Personaliza în funcție de perete dimensiune: Măsurați-vă de perete dimensiuni : Lățime * Înălțime = Pătrat Metru / Metri Patrati Selectați cantitatea corecta = de mai sus măsurată metru pătrat / de metri pătrați

de exemplu Width = 2,8 m Înălțime = 1,7 m

2.8 m * 1.7 m = 4.76 m 2 rotunjire la 5m 2 .

Veți avea nevoie pentru a comanda o cantitate de 5.

Da-ne lățimea și înălțimea de perete astfel încât să ne putem imprima murală de dimensiunea exactă în funcție de perete dimensiune.

Notă: adeziv Tapet nu este inclus, dar pot fi achiziționate de la magazinul dvs. locale de hardware. (Lipici nu este permis pentru a navei prin intermediul expres internațional de serviciu.) Tonurile de culoare pot varia în funcție de monitor de iluminat sau de iluminat în cameră. Mai jos demonstrație de produs este numai pentru referință. Tapet veți primi poate avea unele ridurile de pe unul sau ambele capete, dar aceasta nu va afecta în general căutarea după lipire pe perete.

Transportul și Condițiile de Obicei, livrarea va fi amenajat în termen de 5 zile lucrătoare de la confirmarea plății. E-Mail timp de tranzit este cel mai bun estimat, dar nu este garantat ca timp de tranzit variaza. Normal timp de tranzit ar putea fi:

Statele UNITE ale americii: 7-23 zile lucrătoare

UA: 7-23 zile lucrătoare

Europa: 7-25 de zile

Brazilia: 30-60 de zile lucrătoare

Rusia: 30-90 de zile lucrătoare poate fi uneori o oarecare întârziere în vamă de compensare sau de livrare. Cumpărătorul este responsabil pentru transportul retur.

Taxa: Noi nu suntem responsabili pentru taxele vamale. Orice taxe de import sau taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Notă importantă: vă Rugăm să asigurați-vă că pentru a verifica numele și adresa completă, înainte de a finaliza plata. Rusia clienți vă rugăm să furnizați numele dvs. complet. Brazilia clienți vă rugăm să rețineți UPS timp de livrare este de până la 20 de zile. Vă rugăm să furnizați CPF umber în ordine.

Contactați-ne: Transport daune sau deteriorări la transport, trebuie să fie raportate în termen de 3 zile lucrătoare de transport livrate. Nu ezitați să ne contactați atunci când aveți orice întrebări. Vom răspunde cât mai repede.

Retur: în cazul În care ați primit un defect sau element greșit, clientul are până la 7 zile de la data primirii cererii de restituire sau de schimb pentru unul nou. Elementul trebuie să fie returnate în ambalajul original, nefolosit condiție, și trebuie să fie în ambalajul original. Noi nu permit o restituire sau de schimb din cauza de modificare a mintii.

Feedback: Ne-depinde de satisfacție a clienților pentru a reuși. Prin urmare, feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi. Vom aprecia foarte ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul, dacă nu se satisface cu elementul sau experiență de cumpărături. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta să rezolve problema.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate Metru Pătrat
Dimensiunea Pachetului 55cm x 6cm x 6cm (21.65in x 2.36in x 2.36in)
Greutate Pachet 1.5kg (3.31lb.)
Tratament De Suprafață Imagini De Fundal De Hârtie
Tip Imagini De Fundal De Hârtie
Unitate De Încărcare De Yuani/Rola
Nume De Brand Angel City
Stil Modern
Dimensiuni Metru Pătrat
Material Fibre de lemn tapet
Utilizarea camera de zi
Funcția Mould-Proof,Rezistent La Apa,Umiditate-Dovada
Model Personalizare Personalizate
Utilizare Comerț,De Divertisment,De Uz Casnic

Produse similare