2017 Lux 20mm 22mm Ceas Bandă de Oțel Inoxidabil Plasă de Cârlig-Catarama Curea de Ceas Bărbați Femei Brățară

30.04lei

Adauga la lista dorintelor

Accesorii Ceas

Descriere produs


Caracteristici produs: 100% de Brand Nou și de Înaltă Calitate Incuietoare Tip: Cârlig-Catarama Material: din Oțel Inoxidabil Plasă de Mult Trupa Lungime: aprox 10.5 cm Scurt Band Lungime: aprox 7.5 cm (nu include catarama) Lățime de Bandă: 20 mm/22 mm Pachetul Include: 1 x Ceas Bandă de 2 x Primăvară Baruri

PLATA

1. Am accepet Visa, Mastercard, Escrow, și așa mai departe.

2. Cumpărător rus ATTENETION: vă Rugăm să ne lăsați numele tau complet pentru Rusia politica.

TRANSPORT

1. Va vom trimite produsul în termen de 2-3 zile (zile de lucru, nu sezoanelor de vacanță), după ce plata a fost confirmată de Vilatudor.ro.

2. Transport prin transport maritim Regulat în 35-45 de zile lucrătoare (Brazilia, de obicei, nevoie de 50-70 de zile). Dacă ai nevoie de un element de urgență, vă rugăm să plătească un cost suplimentar pentru cea mai rapidă metodă de transport maritim.

3.Uneori, ar fi mai mult din cauza vremii nefavorabile, o pierdere de timp într-vămuire.

4. Atunci când primesc comanda, in 24 de ore, vă rugăm să verificați-l cu atenție. Vă rugăm să ne contactați direct, dacă aveți orice probleme.

5. Dacă nu ați luat-o în timp de transport maritim, vă rugăm să ne contactați fără ezitare. Vom verifica-l pentru tine cu compania de transport și vamale.

REVENI & POLITICA DE RAMBURSARE

Dacă aveți orice întrebare sau nu există nici o problemă de articol, vă rugăm să ne trimiteți e-mail cât mai curând posibil. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva problema cât mai curând posibil. Noi credem că o bună comunicare va ajunge la un rezultat bun. Satisfactia dumneavoastra este foarte important pentru noi!

FEEDBACK-ul

1. Feedback-ul pozitiv (5 Stele) este foarte important pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii vă rugăm să lăsați 5 stele feedback-ul. Vă rugăm să nu deschideți litigiu sau de a părăsi feedback-ul negativ, înainte de a ne contacta, ne vom asuma responsabilitatea de a rezolva orice problema.

2. Vă rugăm să ne contactați prin E-mail sau Scrisoare, înainte de a pleca neutru (3 stele) sau negative (1-2 stele) feedback-ul. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele. Feedback-ul negativ nu rezolva nimic. Cele Mai Bune Urări.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 20cm (3.94in x 3.94in x 7.87in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.09kg (0.20lb.)
Numărul De Model GD0142
Lățime De Bandă 20mm, 22mm
Nume De Brand YISUYA
Starea Noi cu tag-uri
Trupa Lungime 18cm
Tip De Element Watchbands
Incuietoare Tip Cârlig-Catarama
Trupa Tip De Material Din Oțel Inoxidabil

Produse similare