Mașină Automată De Perete Autocolant Motor Motor De Vinil Autocolant De Interior Acasă Garaj Decor Detașabil Decor De Arta De Perete Decalcomanii Personalizate X111

27.82lei

Adauga la lista dorintelor

Decor Acasă

Descriere produs


Cumpărătorul FAQ: 1. Cât timp va livra pe comanda? R: Bună ziua,în condiții normale, trei zile de livrare. 2. Cât de des voi primi produsul? O: Buna ziua, va fi servit în perioadă de angajament, în general 7-35 zile lucrătoare (cu excepția speciale de țări). 3. Nu am primit în timp angajament produsului, cum fac? R: Bună ziua, dacă în intervalul de timp promis, nu a primit, și vă voi oferi o rambursare completă, nu va suporta pierderea, vă Rog, nu vă faceți griji. 4. Am primit un produs deteriorat, cum pot face? A: produsele se supună strict de ambalare, în condiții normale nu este deteriorat, dacă produsul este deteriorat, va vom oferi o rambursare completă, vă Rugăm să nu vă faceți griji. Dacă aveți orice alte întrebări,vă rugăm să ne contactați, și suntem bucuroși să vă servească.

Informații despre produs Pachetul Include : de Autocolante de Perete și de Transfer de Film & Ghidul Utilizatorului Material : ecologic PVC Imagine este numai pentru referință și NU poate reprezenta cu exactitate dimensiunea reală.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.15kg (0.33lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 60cm x 5cm x 5cm (23.62in x 1.97in x 1.97in)
Dimensiune 58 x 60 cm
Nume De Brand WXDUUZ
Scenarii Perete
Numărul De Model X111
Caietul de sarcini Single-piece Package
Model Avionul De Perete Autocolant
Clasificarea Pentru Perete,Mobilier Autocolante,Autocolante Fereastră
Tema Desene animate
Stil Desene animate

Produse similare