PEACEFAIR 18650 18350 26650 Litiu Baterie tester Tensiune/Curent/Electric Cantitatea Voltmetru Digital

24.38lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


1. Tip de produs

PZEM-005

Acest tester este folosit în principal pentru a afișa tensiunea bateriei, nivelul bateriei, curentul de sarcină și rezistența de sarcină.

Diagrama de cablare

Notă: descărcarea de gestiune rezistența nu este inclus în lista de ambalare. Cumpărătorul ar trebui să perpare de unul singur.

2. Funcția Descriere

2.1 Baterie de măsurare de tensiune

Gama de măsurare: 2.8 ~ 26.0 V.

Rezolutie: 0.1 V.

Precizia de măsurare: 2%.

2.2 măsurare a nivelului Bateriei

2.2.1 nivelul Bateriei este afișat prin nivelul bateriei de grilă pe

Ecran LCD și are un total de cinci niveluri. Nivelul bateriei este

distins de tensiunea bateriei.

2.2.2 La nivel complet, se afișează 5 grile, la 4/5 nivel se afișează 4 grile,la 3/5 nivel se afișează 3 grile, la 2/5 nivel se afișează 2 grile,la 1/5 nivel se afișează 1 rețea,atunci când vine vorba de bateria de cut-off de tensiune se va afișa format 0 (numai afișaj baterie cadru).

2.2.3 tensiunea care se măsoară atunci când puterea este configurat pentru a completa nivelul bateriei,iar bateria de cut-off de tensiune este setat la nivelul zero.

2.2.4 bateria cut-off de tensiune poate fi setat, intervalul este de 2.8 ~ 26.0 V, dar nu mai mult decât full-scară de tensiune.

2.2.5 full-scară de tensiune a bateriei poate fi setat, intervalul este de 2.8 V ~ 30.0 V, dar nu mai puțin decât valoarea cut-off de tensiune.

2.3 curent de Sarcină de măsurare

Gama de măsurare:0.1--10.0 Un

Rezolutie:0,1 A

Măsurarea accruacy:2%

2.4 Măsurarea Rezistenței De Sarcină

Gama de măsurare:0--999Ω,display "oL"atunci când este mai mare decât 999Ω

Rezolutie: atunci Când rezistența este mai mică de 10Ω, rezoluția este de 0,01 Ω, atunci când rezistența este mai mare sau egală 10Ω, dar mai puțin de 100Ω,rezoluția este de 0,1 Ω, atunci când rezistența este mai mare sau egală 100Ω, dar mai puțin decât 1000Ω, rezoluția este de 1Ω.

Măsurarea accruacy:2%

2.5 controlul iluminării de Fundal

Iluminarea de fundal implicite pentru a opri de stat atunci când puterea pe, și puteți controla lumina de fundal trun on sau off de cheie

3. Opterating instrucțiuni

Cut-off de tensiune de la acumulator și la scară largă de tensiune de setări

Pasul 1:apăsați Lung butonul timp de 3 secunde pentru a introduce bateria cut-off de tensiune și full-scară setarea tensiunii de stat;

Pasul 2: După intrarea în stat, tensiune zonă afișează starea curentă a bateriei cut-off voltage flickeringly, și de a folosi zero nivelul bateriei simbol pentru a indica faptul că este cut-off setarea tensiunii de stat (așa cum se arată în Figura 3.1); apoi, puteți împușcat apăsați butonul pentru a face adăugarea de o ajustare,și apăsați lung butonul pentru a face o rapidă adăugarea de o ajustare;

Pasul 3: atunci Când nu există nici un buton funcțiune mai mult de trei secunde, acesta intra automat in full-scară setarea tensiunii de stat;

Pasul 4: După intrarea în această stare, tensiune zonă afișează curent baterie complet nivelul de tensiune flickeringly, și de a folosi întreaga baterie nivel de simbol pentru a indica faptul că este full-scară de tensiune setările de stat(ca în Figura 3.2); metoda de setare este un fel de cut-off de tensiune;

Pasul 5: Când nu există nici un buton opteration mai mult de trei secunde, acesta va salva în mod automat, dacă nu există nici o eroare după salvarea atunci acesta va ieși în mod automat, în cazul în care valoarea este incorectă sau salva incorect va afișa Err SAu 1 secundă, și de ieșire.

4. Alte note

Baterie cu litiu este alimentat prin LDO, tensiunea de alimentare ar trebui să mai mult de 2.8 V.

Temperatura de lucru

-10 °C--- +40°C

Conținutul pachetului:

1 * AC PEACEFAIR Digital baterie cu Litiu tester(de descărcare de gestiune de rezistență nu este în lista de ambalare. Dacă aveți nevoie de ea, vă rugăm să-l pregătească de unul singur. )

Putem, de asemenea, en-gros, dacă ai nevoie de o cantitate mare de produs vă rugăm să ne contactați

Plata

1. Acceptam plata care Vilatudor.ro poate accepta, Ne cerem scuze ca nu putem accepta alte metode de plată, cum ar fi cec sau mandate poștale .

2. Toate cardurile de credit sunt acceptate,și am primit-o in 24 de ore.

3. Plata trebuie să fie primite în termen de 5 zile lucrătoare de inchidere a licitatiei.

4. Inainte de a cumpara, vă Rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă. Sau nu, vă rugăm să o corectați înainte de plată

5. Elementele vor fi livrate în timp după ce a primit plata.

Transport

1. Implicit de transport este prin China Post Aer Înregistrat Mail.

2. Articol vor fi livrate în 2-3 zile lucrătoare după ce plata este primită.

3. Cumpărătorii trebuie să furnizeze adresa corectă, nu vom fi responsabili pentru pierderea element pentru adresa gresita sau nelivrată, și nu vom accepta disputa

4. Taxa suplimentară a avut loc atunci când produsul trece prin vamă ar trebui să fie plătite de către cumpărător.

5. Pentru a lua în considerare protecția mediului, de obicei, nu ne trimite paper specification, dacă aveți nevoie de ea, vă rugăm să găsiți pe pagina de descriere a produsului sau contactul cu noi.

Garanție și Garanție

1. Toate produsele pe care le sunt de vânzare include fabrica de garanție, nu acoperă elementele care au fost abuzate, ars si deteriorat în orice formă.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.07kg (0.15lb.)
Dimensiunea Pachetului 13cm x 8cm x 9cm (5.12in x 3.15in x 3.54in)
Tip De Unitate bucata
Dimensiuni vezi descrierea
Numărul De Model PZEM-005
Clasa De Precizie vezi descrierea
Tip Display Numai Digital
DIY Consumabile Electrice
Gama De Măsurare 2.8-30V/0-10A
Nume De Brand peacefair
Alimentare DC
Temperatura De Operare comune temperatura

Produse similare