Se potrivesc Pentru MITSUBISHI Outlander 2013 - 2018 Oglinzi Retrovizoare Anti-Freca Decor Garnitura Capac Inel Capac de Piese Auto 2 buc / Set

62.17lei

Adauga la lista dorintelor

Părți Exterioare

Descriere produs


Bine ati venit la magazinul nostru.

Punctul nostru este de 100%, aceeași ca în descriere. Avem bogat de comerț internațional și transport maritim experiență. va putem oferi de bună calitate și servicii excelente și vă ajută să economisiți costul. Mai multe și mai multe de aur și de argint standard cumpărători de cumpărare o mulțime de diferite articole din magazinul nostru și să le vândă în țările lor. Așteaptă cu nerăbdare să cooperarea cu tine în curând.

Se potrivesc pentru MITSUBISHI outlander 2013 -2018 Oglinzi retrovizoare anti-freca decor garnitura capac inel capac de piese auto 2 buc / set

Descriere

1. Material: otel inoxidabil

2.Lista de ambalare :1 set(2 buc / set)

3.Culoare: argintiu

4.Se potrivesc pentru MITSUBISHI outlander 2013 - 2018

Cum să Plătească?

1.Se accepta doar alipay pe Vilatudor.ro, puteți plăti cu cardul de credit coș, nu este nici o problema. După cum știm,alipay vă permite să trimiteți plata rapid și în condiții de siguranță on-line.

Cum de a livra?

Doar nava elementul de la adresa de pe Vilatudor.ro. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corectă și livrabile. Dacă doriți să ne trimiteți o adresă, vă rugăm să schimbați adresa corectă în Vilatudor.ro înainte de a plăti.

Despre Taxe Vamale și Taxe de Autorizare

După cum știm,taxe vamale și fiscale ar trebui să fie plătit pentru fiecare produs în cazul în care elementul este deschis și verificate de către autoritățile vamale din țara dumneavoastră. Prețul nostru nu include Taxele, Valoarea Taxelor Vamale Clearance-ul comisioane și alte Taxe. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de plasarea comenzii.

Dacă elementul se întoarce la noi din cauza cumpărătorul refuză să plătească aceste taxe,ne-ar trimite din nou excepția cazului în care cumpărătorul completează aceste taxe.

Dacă doriți pentru a ajuta la reducerea taxelor vamale, vă rugăm să ne contactați și să ne spuneți cât de mult valoarea ar trebui să fie marcate pe factură. apoi, vom face ca ceea ce ai spus.

Cum de a urmări?

Noi va oferim transport număr pentru tine după ce ne trimite articol pentru tine. puteți urmări acest transport număr în 3-5 zile lucrătoare mai târziu în China Post-ul. Se spune că ne-au trimis acest articol pentru tine. De asemenea, puteți urmări acest transport număr în Post-ul de țară după acest articol a plecat de la china vamale. Dacă veți găsi că nu poți urmări acest transport număr în post-ul de țară, poate la oficiul poștal nu a încărca informații de transport maritim pentru site-ul sau este amânată pentru a încărca,dar este mai trimit acum. Nu vă faceți griji nimic.

Cum să se întoarcă?

Vom accepta să se întoarcă acest articol, dacă nu-ți place după ce ai obținut. Dar trebuie să plătească costul de transport maritim atunci când trimiteți-l înapoi. Adresa noastra de returnare este scris pe Vilatudor.ro, așa că vă rugăm să trimiteți elementul înapoi la adresa corectă. Dacă nu puteți găsi, vă rugăm să ne contactați,atunci va vom oferi detalii cu privire la adresa noastră.

Cum pentru rambursare?

1.Va vom returna INTEGRAL plata cu NICI o SCUZĂ dacă nu puteți obține acest element în cele din urmă.

2.Va vom returna INTEGRAL plata cu NICI o scuză dacă acest element este deteriorat sau rupt în procesul de livrare.

3.Va vom returna INTEGRAL plata cu NICI o scuză dacă acest produs nu poate fi folosit de bine, dar vă rugăm să descrieți de ce nu este folosit bine de fotografie și video în primul rând.

Cum de a retrimite?

Dacă nu vrei să restituie plata dvs., ne puteți cere să retrimită unul nou la tine LA o DATĂ, nu este nici o problema. Suntem fericiți să facem până când sunteți mulțumit.

Dacă este dificil pentru tine pentru a obține USD plata din străinătate,ne puteți cere să resping unul nou,atunci va vom oferi un nou număr de urmărire. Nu este nici o problema.

Feedback-ul

Ai putea să ne dai un feedback bun și Plin de 5 stele despre descriere,de transport,de comunicare, dacă sunteți mulțumit.

Dacă aveți orice întrebări,vă rugăm să ne contactați LA o DATĂ,vă vom răspunde cât mai curând posibil după ce am citit-o.

Dacă elementul este deteriorat,rupt și nu poate fi utilizat de asemenea,vă rugăm să ne contactați LA o DATĂ, apoi va vom returna plata sau retrimite unul nou pentru tine, dacă vă place.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Dimensiunea Pachetului 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)
Tip De Unitate Set
Material Din Oțel Inoxidabil
Tip De Element Crom Styling
Modelul Anului 2013-2018
Nume De Brand muchkey
Extern De Certificare De Testare CCC
Caracteristici Speciale Decor Si Protectie
Numele Modelului 779

Produse similare